Seiskan horoskooppi 14.-20.1.2021

Uutiset | 14.01.2021 09:00

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Näyttää olevan tarjolla todella romanttinen viikko, tai oikeastaan romantiikalle altis. Tee silti itse työ, ja näytä tunteesi.
Työ: Korkeasuhdannetta kaupan ja rahan alalle, me tavalliset saamme tyytyä miedompaan menestykseen tällä viikolla.
Raha: Viikko ja kenties hetken aikaa sen jälkeenkin näyttää hyvältä hetkeltä harkita tulevaisuuden hankintoja. Onni on oleva myötä.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Älä anna vanhojen haavojen kaihertaa. Et luultavasti koskaan saa hyvitystä, ja saatat lipsauttaa viikon mahdollisuudet sivu suun.
Työ: Mikään muu ei estä menestystäsi, mutta jäykkien härkien fysiikka kipeytyy helposti. Jos näin käy, katso, ettet tiuski ärtyneisyyttäsi muille.
Raha: Olet hoitanut perusasiat hyvin, ja siksi viikko kuluu ok. Samoilla keinoilla uhkien yli: ole järkevä.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Jos jotain romanssia kaipaat, toimi heti! Venus vilauttaa parastaan, mutta piileskelee jo viikonloppuna.
Työ: Toukokuun kaksosilla vilkkaus auttaa työpaikalla, kesäkuun loppua kohti syntyneillä saattaa syntyä ärtyneisyyttä ympärillä. Koeta olla tasainen ja luotettava.
Raha: Tulet mukavasti toimeen, kunhan et säntäile tuulihattuna hankintojen perässä, vaan säästät.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Sydänkesän lapsena aika on sinulle kovin kylmä romanttisessa rakkaudessa. Muista ystäviä ja perhettä pikemmin.
Työ: Ulkopuoliset lähteet tuovat muutoksia työhösi. Se on hyvä, sillä paikalleen jääminen ei ole ravuille oikein viihdyttävää. Toki muutos voi uuvuttaa.
Raha: Ole tarkkana yleisesti omaisuutesi ja vaurautesi kanssa. Huolimattomuus uhkaa.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Vielä vailla partneria olevilla leijonilla koittaa juhla-aika. Elämääsi on astuva se kuuluisa pitkä, tumma komea muukalainen. Ole avoin!
Työ: Alkanut uusi vuosi näyttää tuovan kiireitä, mutta ne eivät ole pysyviä. Muista, miksi työtäsi hoidat, ja pidä katse pallossa.
Raha: Ei ole sopiva hetki langeta kiiltäviin pikkukultiin. Minkä ostat, osta pitkäksi ajaksi. Rahaa ei ole jaossa.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Koetat korjata jotain, mikä ei ole rikki, ja sehän on sangen turhaa puuhaa. Katso peiliin, luota itseesi.
Työ: Yhteisössä kuohuu, vaikka se ei mitenkään liitykään sinuun. Vaikutuksiin on silti viisasta varautua. 
Raha: Jakso näyttäisi tuovan käyttöösi jotain enemmän kuin yleensä. Onni vain ei ole myötä, jos aiot sijoittaa, pitkät riski-investoinnit eivät suosi sinua. Säästä tai humputtele!

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Rakkaus on arvo itsessään, ei väline. Lakkaa etsimästä rakkaudesta keinoja tulla onnelliseksi. Ponnistelet väärään suuntaan, ja läheisesi näkee falskiutesi.
Työ: Yrität tehdä sopimuksia joka suuntaan, mutta teet sen vain tyynnyttääksesi itseäsi. Keskity työyhteisössä mieluummin siihen, mitä sinulta odotetaan.
Raha: Onnekseni voin luvata harmoniaan pyrkiville vaakaihmisille varsin mukavan oloista jaksoa.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Viikko sisältää väkeviä värejä ja ehkä vähän huumaakin. Vahvin vaihe osuu jakson loppuun, siis ensi viikon alkuun.
Työ: Jos teet tehtäviäsi yksin, nauti vapaudesta. Jos kuitenkin olet osa ryhmää, en voi olla varoittamatta oman käytöksesi seurauksista. Muut odottavat apuasi, eivät häiriötä.
Raha: Jostain menneisyydestä on tulossa lasku. Hoitamaton asia, keskeneräiset afäärit tai väärä hankinta vaanivat.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Ymmärrän ongelmasi. Kaipaisit hyvin perinteistä palavaa mutta rauhallista rakkautta. Näethän itsekin, että siinä on ristiriita. Mieti, kumpaa haluat.
Työ: Vanhat arvot ovat järkkyneet jo vuosia sitten, ja valitettavasti tämä viikko tuo työelämään uuden maailman järistyksiä. Tutki, onko joukossa jokin hyväkin muutos.
Raha: Ajat ovat sellaiset, ettei velan välttely ole itseisarvo. Se voi olla ratkaisu välttämättömyyden edessä.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Olet hyvin valloittava, ja on syytäkin päästää sisäinen eläimesi irti arkuutesi kahleista. Ota rohkea asenne!
Työ: Sinussa on nyt sähköä, ja töiden kannalta kannattaa varoa, ettet anna sen purkautua aggressiona, sillä tiimityö on tiimityötä.
Raha: Peräti kahdesti tulevien päivien aikana sinulle tarjotaan mahdollisuutta. En osaa tähän ennustaa suositusta, mutta varaudu itse valitsemaan.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Jokin joko on napsahtanut tai napsahtamassa paikoilleen. Jos tunnet olosi kotoisaksi, älä säästele, vaan anna hyvän olon tulla.
Työ: Ansiotöissä olevilla ajat ovat olleet tosi epävarmoja, mutta viikko näyttää tuovan jotain uutta varmuutta. Muualla kuin palkan vuoksi askareensa hoitavilla tavanomainen viikko, kaikki siis ok.
Raha: Taloudessa jakso on vakaa, ei muutoksia.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Nyt riittää, kun olet perusystävällinen ja antennit ulkona. Ei seikkailuja tällä viikolla.
Työ: Anna palaa, jos vain saat vireestä kiinni. Mikään ei ole estävä sinua, mutta energiat ovat taivaan merkkien mukaan vähissä.
Raha: Tavallaan on hienoa, että uskallat kalana olla luova myös rahan käytössä, mutta tämä jakso vaatii järkeä, sillä uhkia on paljon. Älä siis haihattele.

Teksti:Sievi Sulervo
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!