Uutiset

Seiskan horoskooppi 13.-19.8.2020

13.08.2020 09:00

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Ajaudut tunnelmasta toiseen, etkä oikein itsekään tiedä mitä haluat. Kesä on oivaa romantiikan aikaa, joten ei kannata olla turhan nirso. Vapauta mielesi!
Työ: Olet paiskinut kädet savessa hommia, mikä alkaa nyt tuottaa hedelmää. Pistä vielä yksi vaihde isommaksi, niin saat jäljet hehkumaan.
Raha: Loma vie varoja, mutta sinulla ei ole hätää eikä huolta. Olet osannut vetää oikeista naruista, joten voit katsoa sivusta, kun raha poikii.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Opettele tuntemaan rajasi, sillä sellainen tulee vastaan tällä viikolla. Pitkään jatkunut myötätuuli osoittaa tyyntymisen merkkejä, mutta ei käänny vielä myrskyksi.
Työ: Hampaankolossasi on jotain, joka on jäytänyt mieltäsi jo pitkään. Olisi aika nostaa asia esiin ja puhua se halki, poikki ja pinoon.
Raha: Osaat ottaa asiat sellaisina kuin ne ovat, mikä helpottaa huomattavasti taloudellista tilannettasi.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Venus on poistumassa merkistäsi, mikä tekee tästä jaksosta haasteellisen. Riippuu paljon, kuinka kohtelet kumppaniasi, millainen tästä jaksosta tulee.
Työ: Pieni laskuvaihe ei suuressa mittakaavassa juurikaan hetkauta. Saat hoidettua hommasi niin kuin ammattilaisen kuuluu.
Raha: Kun jokin on sinnepäin, se ei ole täysin kohdillaan. Näin on raha-asioissasi tällä viikolla: melkein hyvä, vaan ei aivan. Selvitä syyt!

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Merkurius on kravun tähtikuviossa, ja tykittää sinulle uskomattomia ratkaisumalleja. Päästä siis mielesi valloilleen!
Työ: Yö seuraa toistaan samoin sinun kohdallasi työ. Saat paljon aikaiseksi, ja olet innovatiivinen olematta silti besserwisser.
Raha: Varsin haastava jakso on menossa, joten tällä viikolla ei kannata haaveilla suuria. Anna ajan kulua ja odota, sillä paremmat ajat ovat nurkan takana.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Tämä viikko on romanttisessa mielessä edellisen uusinta. Viikon synttärisankareilla on vientiä, joten kannattaa ottaa ilo irti, kun voi.
Työ: Saat oivalluksen, joka kantaa ja vie pitkälle. Anna ideoidesi pulputa, mutta pidä myös vapaapäiviä.
Raha: Valuutta-asioissa ei kannata luottaa hevosmiesten tietotoimistoon. Joudut sinnittelemään, mikä aiheuttaa turhautumista. Tarkista saldosi, ennen kuin sijoitat.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Historia toistaa vitsejään, joten tällä jaksolla sinulla saattaa olla deja-vû-tunne jostakin menneisyydestä. Jos muistat, miten tilanteen silloin hoidit, olet vahvoilla. Muuten et.
Työ: Työvauhtisi lässähtää, ei sentään aivan mahalaskua. Kun huilaat kunnolla, olet pian takaisin normitasolla. Ei siis tarvitse olla huolissaan.
Raha: Kesä on tullut kalliiksi, ja on aika maksaa laskut. Tämä näkyy siinä, että kaikkeen vain ei ole varaa.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Yhden lorun lopussa voi nähdä toisen alun. Kaikki on kiinni siitä, miltä kantilta asioita katsoo. Positiivisuudellasi teet jaksosta siedettävän, mutta riittääkö se?
Työ: Usko tai ainakin toivo, että työkavereillasi on hommat hanskassa, sillä sinulla ne on hukassa. Työn sankariksi sinusta ei nyt ole.
Raha: Kuun puoliväli näyttää raadollisuutensa, mutta kun katsot asioita tarkemmin, huomaat, ettei kaikki ole menetetty. Toivoa siis on.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Intosi hiipuu hitaasti mutta tasaisesti. Joudut odottelemaan kumppaniasi, mikä kiristää pinnaasi. Hengähdä hetki, niin kaikki palaa kyllä paremnaksi.
Työ: Vedät työpaikallasi yhden miehen/naisen show’ta, mikä on sinänsä ihan hauskaa, mutta sillä voi olla myös kääntöpuolensa.
Raha: Vaurautta on monenlaista, joten voit keskittyä tällä jaksolla enemmän henkiseen kuin materiaaliseen vaurauteen.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Toistan ehkä itseäni, mutta tilanteesi ei ole muuttunut mitenkään viime viikosta, joten menosi on surkuhupaista katseltavaa. Älä tee mitään, mitä saatat myöhemmin katua.
Työ: Sen sijaan ammatissasi olet elementissäsi. Voit tehdä käytännössä mitä tahansa, ja saat sen toimimaan.

Raha: Yllättävä menoerä vie viikonloppuna huomiosi kerrassaan kurjaan suuntaan. Onneksesi tilanteesi on tilapäinen. 

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Joku sukulainen lähestyy sinua ja aiheuttaa harmaita hiuksia, koska suunnitelmasi menevät uusiksi. Älä ole huolissasi, sillä rakkaudellekin on aikansa.
Työ: Ihan kelvollista on menosi, vaikkakin pientä uupumusta onkin ilmassa. Käytä vapaahetkesi lepoon, niin et kaadu stressiin.
Raha: Pieni pilkahdus paremmasta on näkyvissä viikon lopulla, mutta se osoittautuu kissankullan kimallukseksi. Varaudu vaikeuksiin.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Ystäväsi on tukenasi, mutta älä kuvittele sitä romanttiseksi lähentymiseksi. Pidä mielesi avoimena, sillä rakkaus voi putkahtaa täysin puun takaa.
Työ: Hieno ja hento myötätuuli vie purttasi väljemmille vesille, ja pystyt luotsaamaan itsesi pahimipien karikoiden ohi kunnialla.
Raha: Yritä pysyä aikataulussasi ja budjetissasi, sillä muuten olet vaarassa ajautua ikävään syöksykierteeseen.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Olet ollut niin kiireinen, että rakkaus on tuntunut kaukaiselta käsitteeltä. Alat kuitenkin saada hiljalleen juonesta kiinni. Romantiikka on kaunista, eikö totta?
Työ: Kulutat voimiasi, mikä aiheuttaa uupumista muillakin osa-alueilla. Työ on sinulle sen verran tärkeää, että keskity nyt siihen.
Raha: Olet porskutellut kesän siihen malliin, että heikoimpia hirvittää. On aika painaa jarrua ja kerätä hieman pesämunaa uuteen rynnistykseen.

Teksti:Herkko Heimonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!