seiskan horoskooppi

Seiskan horoskooppi 13.-19.2.2020

13.02.2020 09:00

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan viikkohoroskooppi joka torstai Seiska.fi:stä!

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Yksinäisyys saattaa yllättää sinut, sillä rakkauselämässäsi on vaikeuksia itsepäisyytesi tähden. Homma helpottuu, jos annat periksi itsellesi.
Työ: Oikeudenmukaisuus on työsi kulmakivi, ja tällä jaksolla pystyt näyttämään, että se todella on voimavarasi. Hyvä vaihe!
Raha: Pienet vastoinkäymiset saavat aikaan sen, että joudut keskittymään, mikä puolestaan nostaa saldoasi kiitettävästi.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Mielesi ailahtelut vaikeuttavat romantiikannälkääsi, etkä pääse oikein kunnolla lentoon. Rauhoita mielesi, niin mielikuvituksellasi ei ole rajoja.
Työ: Pystyt nostamaan koko työyhteisösi mielialoja, jos niin tahdot. Älä suotta vetäydy kuoreen, vaan anna ilosi loistaa.
Raha: Jakso kuluu täysin selviytyessä. Vastoinkäymisesi ovat sitä luokkaa, että niistä et selviydy pelkällä olankohautuksella.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Alku sujuu romanttisissa merkeissä, mutta mielenkiintosi aihetta kohtaan hiipuu jakson edetessä. Sinkuilla ei nyt ole vientiä, joten pysy kotona.
Työ: Herää näkemään ihminen ja ongelma, niin pystyt ratkomaan monta hankalaa tapausta työpaikallasi. 
Raha: Viikonloppu tuo tiellesi yllättäviä menoeriä, jotka uhkaavat kaataa koko taloutesi. Tarvitset itsekuria, niin saatat selvitä kuivin jaloin.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Yllättävää, että kesän lapsella menee näin lujaa sydäntalvella. Rakkauden nälkäsi tuntuu kyltymättömältä, mutta älä siitä huoli, vaan heittäydy täysillä mukaan.
Työ: Työpaikallasi ilmenee vastoinkäymisiä, joista selviydyt rauhallisuudella ja kokemuksella. Älä tee niistä liian suurta numeroa.
Raha: Hieman alakuloista on menosi, mutta selviydyt velvoitteistasi varsin vähillä vaurioilla.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Pitkään jatkunut aleneva trendi tulee päätökseen, ja pystyt jälleen antamaan oman osasi rakkauden rintamalla. Uusi viikko tuo uudet kujeet!
Työ: Piristystä havaittavissa myös työpaikallasi. Voisit alkaa toteuttaa suunnitelmiasi, jotka ovat olleet jäissä jo jonkin aikaa.
Raha: Jakso alkaa kurjasti, mutta viikonvaihteessa koet positiivisen yllätyksen. Kannaa sijoittaa jokunen roponen vaikka johonkin rahapeliin.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Keskinkertaista – valitettavan keskinkertaiselta näyttää menosi. Joudut pinnistelemään pitääksesi mielialan edes kohtalaisella tasolla.
Työ: Vankan rutiinisi ansiosta tästä jaksosta ei tule niin suurta kaaosta kuin voisi odottaa. Pidä mielesi ja ennen kaikkea kielesi kurissa.
Raha: Valuutta-asiat sujuvat varsin kohtuullisesti, vaikka suuria vaihteluja esiintyykin. Voit odottaa hyvää jaksoa, jos et sählää.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Kun olet rehellinen itsellesi, huomaat tarvitsevasi läheisyyttä ja rakkautta enemmän kin olet tähän asti myöntänyt. Tutki itseäsi itsesi tähden.
Työ: Vireesi ei päätä huimaa, ja joudut pakertamaan pitkää päivää, jolloin tuntuu, ettet saa tarvitsemaasi arvostusta. 
Raha: Suuntasi on ylöspäin, mutta raha-asiat eivät suju itsestään. Sinun pitää tehdä harkittuja siirtoja, niin voit hengähtää helpotuksesta.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Mielesi koukerot saavat sekaisin niin kumppanisi kuin itsesikin. Jakso on varsin vahva, jos vain itse niin haluat. Panosta viikonloppuun!
Työ: Selvität monimutkaisen solmukohdan työpaikallasi, minkä jälkeen hommat sujuvat kuin itsestään. Voit onnitella itseäsi.
Raha: Vahva jakso, vaikkakin viikonvaihde tuo pieniä vastoinkäymisiä. Pistä rahasi pussiin, ja pussinsuu kiinni kaiken varalta.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Pidä lasisi täytenä ja vartioi sen pintaa. Rakkauden maljasi saattaa läikkyä jopa yli, niin vahva on tämä vaiheesi. Nauti täysin siemauksin!
Työ: Vahvaa on menosi myös työpaikallasi, vaikka ei aivan yhtä vahvaa kuin ihmissuhteissasi. Pärjäät silti aivan loistavasti.
Raha: Taloussuhdanteet ovat välillä ailahtelevia niin kuin sinulla tällä jaksolla. Pystyt selviytymään velvoitteistasi ja saat jotain myös säästöön.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Suo kumppanillesi se mitä itsekin haluat! Panosta parisuhteeseen, sillä tällä jaksolla virtaa ja voimaa riittää. Voit tehdä mitä tahdot!
Työ: Keskivertojakso ei lupaile suuria, mutta ei sinulla ole huoleenkaan aihetta. Selviydyt tehtävistäsi kunnialla.
Raha: Valuutta-asiat eivät ole oikein sinun ominta aluettasi, ja joudut välillä tuskailemaan selviytymisesi kanssa. Niin nytkin.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Kunnon myötätuuli vie purttasi, ja nautit rakkauden tarhasta täysillä. Elämäsi on varsin vauhdikasta, ja nautit sen tuomista yllätyksistä.
Työ: Mielenkiintosi ei tahdo oikein riittää työmaalle, kun rakkaudessa menee niin lujaa. Yritä nyt kuitenkin. Muista, että huominenkin tulee.
Raha: Tämä jakso on syvältä, huomaat sen hyvin itsekin. Pidä mielesi kurissa, sillä vielä se päivä paistaa risukasaankin, mutta ei ihan vielä.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Romantiikka on tällä jaksolla sinulle kaukainen käsite. Huolehdi terveydestäsi, ja pidä luvalla pieni tauko rakkauden riennoissa.
Työ: Pientä aaltoliikettä on ilmassa, ja saat jakson lopulla jonkin ilahduttavan uutisen. Ota siitä kaikki irti.
Raha: Valuutta-asioissa sinulla on mennyt lujaa jo jonkin aikaa, mutta nyt on tullut aika painaa jarrua ja uskoa tosiasiat: mikä menee ylös, tulee myös alas.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Herkko Heimonen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!