Jenna Lehtimäki kertoo kiusaamisesta.

Seiskan Tähtimalli Jenna Lehtimäki avautuu rajusta kiusaamisesta: Pilkattiin ylipainon takia!

07.09.2019 14:01

Seiskan Tähtimalli Jenna Lehtimäki, 27, kärsi koko kouluaikansa rajusta kiusaamisesta. Uuteen kouluun ekaluokkalaisena mennyt Jenna oli kiusaajille helppo uhri.

– En tuntenut koulusta ketään aiemmin ja olin luonteeltani ujo, se oli vaikea lähtökohta. Kaikilla oli jo valmiit kaveripiirit.

Lisäksi Jennan ulkoinen olemus sai kiusaajat ilkkumaan.

– Olin pienenä ja vähän vanhempanakin melko pyöreä, siihen kiusaajien oli helppo tarttua.

Jennan koulu ei suhtautunut kiusaamiseen vakavasti. – Kyllä opettajat sen tavallaan huomasivat, mutta kiusaajat eivät koskaan saaneet konkreettisia rangaistuksia.
Jennan koulu ei suhtautunut kiusaamiseen vakavasti. – Kyllä opettajat sen tavallaan huomasivat, mutta kiusaajat eivät koskaan saaneet konkreettisia rangaistuksia.

Lue myös: Seiskan Tähtimalli on valittu! 27-vuotias Jenna hurmasi äänestäjät - poseerasi cocktailmekossa ja alusasuissa! Kuvat!

Henkistä väkivaltaa

Jennan kiusaajiin kuului useita eri ikäisiä lapsia.

– Osa oli luokallani, mutta heillä oli kavereita ja sisaruksia ylemmillä luokilla. Kyseessä oli isompi joukko, joka kiusasi.

Lue myös: Upeat kuvat! Seiskan Tähtimalli Jenna Lehtimäki on uusi kauneuskuningatar: ”Kotiovelta ei tulla ketään hakemaan!”

Kiusaaminen ei mennyt koskaan fyysiseksi vaan oli luonteeltaan henkistä alistamista.

– Minua ei otettu leikkeihin mukaan ja haukuttiin läskiksi tai rumaksi. Tuollainen jää ikuisesti mieleen.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Kirsi Pöllänen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!