Romutransu Markus Kuotesaho

Seiskan Romugrilli-sarjan tähti Markus Kuotesaho saa ihmiset nauramaan: ”Peitän huumorilla erikoisuuttani!”

06.06.2020 09:24

Koko kansan tuntema Romutransu Markus Kuotesaho, 59, istahtaa tyhjään tuoliin ja alkaa puhua romutransumaiseen tyyliin pohjoispohjalaisella nuotilla kirosanoja kylväen. Seiska.fi:n harvinaisen viihdyttävässä, 15-osaisessa nettisarjassa Romutransu lataa täyslaidallisen maailman menosta. Romugrilli-sarjassa hän kertoo mielipiteensä muun muassa julkkiksista, naisista, viinasta, viranomaisista, poliitiikasta ja juhannuksen vietosta.

Lue lisää: Romutransu Markus Kuotesaho räväyttää nyt Seiskan nettisarjassa – ”Nyt valloitan p*rk*l* verkonkin!”

Markus "Romutransu" Kuotesaho on tv-tähti ja pian myös verkkostara. Hänen tähdittämänsä Romugrilli viihdyttää  Seiska.fi:ssä, ja uusi jakso rävähtää nettiin joka torstai.   – Viihdyn kameran edessä, Markus keimailee.
Markus "Romutransu" Kuotesaho on tv-tähti ja pian myös verkkostara. Hänen tähdittämänsä Romugrilli viihdyttää  Seiska.fi:ssä, ja uusi jakso rävähtää nettiin joka torstai.   – Viihdyn kameran edessä, Markus keimailee.

Saan ihmiset nauramaan

Markus hymähtää, että hän on aina ollut suustaan vikkelä.

– Opin jo varhain, että kuuntelemisen taito on tärkeä. Kuuntelin ja omaksuin hyviä sutkauksia. Muistan, kuinka pienenä seurasin korva tarkkana minua vitsikkäämpiä kavereita, kuten velipojan ja serkkujen tarinoita.

– Työhommissa otin myös oppia työtovereilta ja jopa pomojen puhetyylistä. Mutta on minulla itsellänikin ollut hyvä tarinankertomisen lahja, ja siitä saan olla Luojalle kiitollinen.

Lue myös: Seiskan räväkkää nettisarjaa tähdittävä Markus ”Romutransu” Kuotesaho selätti arkuutensa: ”V****ti olla ujo!”

– Tykkään naurattaa ja viihdyttää ihmisiä, se on minun lahjani, Romutransu hymyilee.
– Tykkään naurattaa ja viihdyttää ihmisiä, se on minun lahjani, Romutransu hymyilee.

 

Romutransu sanoo käyttäneensä huumoria yhdenlaisena kilpenä.

– Olen huomannut, että saan ihmiset helposti nauramaan. Vaikka toisinaan yritän ihan tosissani kertoa kokemuksistani, niin kuulijat tyrskivät vedet silmissä. Huumorilla olen voinut peittää omaa erikoisuuttani, hän kuvailee.

– Transuilu oli tietysti viimeinen sinetti. Kun aloin pukeutua naiseksi, muutuin hauskuuttajasta silmätikuksi. Mutta ei se haittaa, kun kaikki tuijottivat muutenkin. Nyt saavat koko rahan edestä!

Katso Romugrillin ensimmäinen jakso:

 

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Jari Peltomäki
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!