Seiska vieraili Salkkarien nettisarjan kuvauksissa: Sinkkuelämä-glamouria ja dekkarimaista jännitystä – kuvat!

Seiska vieraili Salkkarien nettisarjan kuvauksissa: Sinkkuelämä-glamouria ja dekkarimaista jännitystä – kuvat!

11.04.2016 18:12

Salatuissa elämissä Aki Nikkisen ilkeää tytärtä Alissaa näyttelevä Johanna Puhakka, 22, seisoo hotellihuoneen ovella ja tiuskii tarjoilijalle. Käynnissä on Salattujen elämien ensi kesänä esitettävän Bikineitä ja timantteja –nettisarjan kuvaukset Haikon kartanossa. Kun päivän ensimmäiset kohtaukset ovat purkissa reilua paria tuntia myöhemmin, ruokatunnille matkalla oleva Johanna toteaa, ettei hän juurikaan muistuta roolihahmoaan.

– Alissa on todella bitch ja tyly muita kohtaan, kun itse olen huomattavasti rennompi, huumorintajuisempi ja ystävällisempi. Heittäytyminen rooliin on ollut ajoittain haastavaa, mutta olen hakenut Alissan ilkeilyyn inspiraatiota muassa Gossip Girl -sarjan Blair Wardorfista. Olen nauttinut valtavasti siitä, että roolihahmoni on ihan erilainen kuin itse olen, reilun vuoden Salatuissa elämissä Alissaa näytellyt Johanna Puhakka kertoo.

 

 

Johannan mukaan nettisarjassa yhdistyy Sinkkuelämää-sarjasta tuttu glamour ja dekkarimainen jännitys.

 

 

Johannan lisäksi sarjaa tähdittävät Sannin roolista tuttu Kerttu Rissanen (vas.) ja Rosa Rusasen (oik.) sairausloman ajaksi Iidan roolin palkattu Pinja Kanon.

– Meistä on tullut näiden kuvausten myötä todella hyviä kavereita. Hetki sitten ohjaaja joutui laittamaan kuvaukset poikki, kun meitä rupesi naurattamaan kesken kohtauksen. Televisiosarjaa tehdessä en ole juurikaan päässyt näyttelemään Kertun kanssa, ja Pinjan kanssa näyttelen nyt ensimmäistä kertaa, Johanna sanoo.

 

 

Lomalla pääsykokeissa

Kun kuvauksista oli taannoin tauko, Johanna vietti vapaapäivänsä Tampereen yliopiston näyttelijätyön laitoksen eli Nätyn pääsykokeissa. Hän toivookin, että voisi myös jatkossa elättää itsensä näyttelijänä.

– Nyt jännitän, pääsenkö pääsykokeissa seuraavaan vaiheeseen. Tarkoitus on hakea tänä keväänä myös Teatterikorkeakouluun.

Salatut elämät ei ole Johannan ensimmäinen rooli kameran edessä, sillä hän esiintyi jo 10-vuotiaana Martti Suosalon tähdittämässä Sibelius-elokuvassa.

Lisäksi Johanna on näytellyt harrastajateatterissa, mainoksissa sekä tehnyt satunnaisesti mallintöitä.

– Mallin töitä en juurikaan enää tee, silloin tällöin olen poseerannut tutuille kuvaajille, Johanna toteaa.

 

 

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!