fbq
Uutiset
19.07.2019 10:18
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto
Sofia Belorf
Seiska tavoitti rahanpesusta epäillyn Sofia Belórfin veljen – näin hän kommentoi sisarensa vointia ennen vangitsemisoikeudenkäyntiä!
Uutiset
19.07.2019 10:18
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto

Fitness-kaunotar Sofia Belórf ja hänen avopuolisonsa Niko Ranta-aho pidätettiin muutama päivä sitten. Sofiaa epäillään rahanpesusta, Nikoa törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta.

Lue myös: Sokkipidätys! Tähän Sofia Belórfin ja avomies Niko Ranta-ahon 2 miljoonan euron luksustaloon poliisi teki kotietsinnän - pariskuntaa epäillään törkeistä rikoksista!

Seiskan saamien tietojen mukaan Sofian kohdalla epäillyn rikoksen tekoaika on alkanut 1.1.2018. Nikon kohdalla epäiltyjen rikosten alkamisajankohta on kirjattu vuotta aiemmaksi. Esitutkinta on vielä kesken, joten rikosnimikkeet saattavat muuttua ennen syytteiden nostamista.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, epäilläänkö Sofian ja Nikon tehneen rikoksia yhteistyössä.

Lue myös: Sofia Belórfin avustaja kommentoi pidätysoloja Seiskalle: "Eihän se mukava paikka ole" 

Poliisi on esittänyt molempia kohtaan vangitsemisvaatimukset, jotka Helsingin käräjäoikeus käsittelee tänään perjantaina.

Lue myös: Tällainen liikemies on törkeistä rikoksista epäilty Niko Ranta-aho: Sofia Belórfin avomiehellä on miljoonaomaisuus - tuttu pintaliitopiireistä!

Veli vähäsanainen

Seiska tavoitti perjantaina aamupäivällä Sofian veljen, joka oli vähäsanainen sisarensa tilanteesta. Hän ei kommentoinut mahdollista yhteydenpitoa sisareensa tämän pidätyksen jälkeen.

- Kyllä, olen hänen veljensä. Olen töissä tällä hetkellä, enkä halua kommentoida asiaa, veli sanoi Seiskalle.

Tiedätkö, voiko Sofia kuitenkin hyvin tilanteeseen nähden?

- Kyllä voi. Kiitos, mukavaa päivänjatkoa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »