fbqSeiska tavoitti etsiväblondia tapailevan Jontte Valosaaren kaivinkoneen ohjaimista: Rakennan talon ex-vaimoni naapuriin! | Seiska
Jontte Valosaari rakentaa taloa.

Seiska tavoitti etsiväblondia tapailevan Jontte Valosaaren kaivinkoneen ohjaimista: Rakennan talon ex-vaimoni naapuriin!

Uutiset | 18.01.2020 14:11

Poplaulaja Jontte Valosaaren, 39, ja fitnesstähti Mari Valosaaren, 38, avioerosta tulee kohta kuluneeksi vuoden päivät. Kuusi vuotta yhdessä ollut pariskunta pisti lusikat jakoon helmikuussa 2019, mutta he eivät ole vieläkään päässeet kauas toisistaan.

Lue myös: Jontte ja Mari Valosaaren avioeron harkinta-aika päättyi: Emme tule toimeen keskenämme niin hyvin, että voisimme olla avioliitossa!

– Se on semmoinen homma, että meikäläinen rakentaa omaa taloa 300 metrin päähän Marista, kaivinkoneen ohjaimista Siuntiosta tavoitettu Jontte naurahtaa Seiskalle.

– Tämä oli helpoin ja järkevin ratkaisu, sillä Mari saa jäädä asumaan vanhaan taloomme. Elämme siis melko lähekkäin, mutta tonteillamme ei ole näköyhteyttä. Saamme kumpikin olla omassa rauhassa, siinä ei ole ongelmaa.

Lue myös: Avioero vei Jontte Valosaaren yöunet – nukkuu vain muutaman tunnin yössä: Elämäni rankin koettelemus!

Poppari lähetti Seiskalle selfien kaivinkoneen kopista.  – Haluan asua metsässä. En ollenkaan välitä kaupungin hulinasta ja hälinästä!
Poppari lähetti Seiskalle selfien kaivinkoneen kopista.  – Haluan asua metsässä. En ollenkaan välitä kaupungin hulinasta ja hälinästä!

"Kyllä olemme..."

Jonten ei välttämättä tarvitse muuttaa taloonsa yksin. Seiskaan on tihkunut pitkin syksyä vinkkejä, joiden mukaan popparikomistus olisi iskenyt silmänsä Ota rahat ja juokse -ohjelmasta tuttuun poliisietsivään Kristiina Mikkilään. Näyttävä blondi on työskennellyt Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikössä eli "murharyhmässä".

– En hirveästi halua avata yksityisasioitani, mutta kyllä me olemme viettäneet aikaa yhdessä, Jontte rykäisee.

Lue lisää: Etsiväblondi kainalossa! Laulaja Jontte Valosaarella sutinaa televisiosta tutun poliisin kanssa – katso kuva kaunottaresta!

Jontte Valosaari rakentaa taloa ex-vaimonsa, Marin, naapuriin.
Jontte Valosaari rakentaa taloa ex-vaimonsa, Marin, naapuriin.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto ja Jonten albumi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!