Katso videot!

Seiska tapasi sukupuolensa korjanneen Sofia Immosen – kuin uudelleen syntynyt nainen: ”Vaikeinta on…”

Uutiset | 16.01.2019 21:01

Seiska oli paikalla Thaimaan pääkaupungissa Bangkokissa, kun Hottikset-sarjasta tuttu Sofia Immonen asteli sairaalaan valmistautumaan sukupuolenkorjausleikkaukseensa. 

Isossa leikkausoperaatiossa Sofian penis halkaistiin ja siitä tuli osa huippukirurgin rakentamaa vaginaa. Seiska tapasi äskettäin Sofian, joka kertoi tuntemuksistaan leikkauksen jälkeisestä elämästä. 

TAUSTAA: ”Edes gynekologi ei huomaa eroa!” Orgasmivarman vaginan saanut Sofia Immonen innoissaan leikkauksensa tuloksesta – katso kuvat!

sofia immonen

–En muista milloin olisin voinut näin hyvin. En henkisesti tai fyysisesti, Sofia kertoo paikalle saapuneelle Suvi Pitkäselle

Vaikeimmaksi kohdaksi toipumisessa Sofia mainitsee lepäämisen. 

–Olen luonteeltani kova menemään, joten paikallaan oleminen, rauhoittuminen ja lepääminen on ollut vaikeinta, sillä voin niin hyvin. 
 

Teksti:Ahti Kettunen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

TIS-Nico selventää hänen ja varatun Sonyan riitaa – kohusarja ei näyttänyt kaikkea: ”Minulla on nollatoleranssi p**kanpuhumiselle”

Katso video!

Ikävä keikoille! Saija Varjus avautuu ms-taudistaan: Nousen vielä lavalle laulamaan

Katso video!

Aleksi Valavuori naureskelee Kalle Palanderin Tinder-kohulle – Kallelta tyhjentävä tunnepurkaus: ”Alkaa olla pinna pikkaisen kireällä, s**tana!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!