fbq
Uutiset
23.01.2018 09:12
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan arkisto
Reino Nordin kierrättää veron ulosoton kautta.
Seiska selvitti julkkisten ulosotot: Reino Nordinilla elatusavut hoitamatta, Cheyenne Järvinen selvitti pikavippikierteen ilman ulosottomerkintöjä!
Uutiset
23.01.2018 09:12
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan arkisto

Laulaja Reino Nordinin kolmesivuisesta ulosottorekisteristä selviää, että hän kierrättää sekä ennakko- että jäännösverot ulosoton kautta. Ajallaan maksamatta jääneet verot ovat menneet ulosottoon, ja Reino on joutunut maksamaan ne korkojen kera.

Lue myös: Niko Nousiainen synkässä velkahelvetissä: Ulosotossa jo yli 40 000 euroa!

Erikoinen yksityiskohta ulosottorekisterissä on elatusapusaatavat, joita Reino on lyhentänyt yli 4 100 eurolla, mutta maksamatta tammikuun alussa oli vielä 175 euroa. Reinolla ja hänen Maria-vaimollaan on kaksi pientä lasta, mutta Reinolla on edellisestä suhteesta vuonna 2004 syntynyt poika.

Lue myös: 142 000 euroa ulosotossa – tästä kaikesta Toni Niemisen jättimäinen velka koostuu!

Pikavippikierre ei johtanut ulosottoon!

Cheyenne Järvinen

Salarakkaana julkisuuteen tullut Cheyenne Järvinen on kertonut Seiskalle pikavippikierteestä, jonka vuoksi hän hakeutui perinteisiin töihin. Cheyenne on hoitanut raha-asiansa huolellisesti, eikä hänellä ole kertynyt ulosottoon yhtään merkintää.

Lue myös: Oho, Sofia Belórfilla jättimätkyt maksamatta – 9600 euroa ulosotossa!

Voudin karhut ovat historiaa!

Esko Eerikäinen

Radiojuontaja Esko Eerikäinen on ollut jo vuosia ulosottomiehen kynsissä, koska hänellä oli pahimmillaan velkaa lähes 20 000 euroa. Viime kesänä Esko sai hoidettua viimeisimmätkin velkansa pois, eikä hänen tarvitse enää pelätä ulosottomiehen yhteydenottoja.

Lue myös: Henna Kalinaisen talousahdinko jatkuu: Ulosotossa yhä yli 6500 euroa!

Maksoi velkansa!

Janne Tulkki

Laulaja Janne Tulkin ulosottorekisteri oli karua luettavaa pari vuotta sitten, kun vouti peri mieheltä 10 000 euron saatavia. Viime vuoden lopussa Janne pääsi pois velkakierteestä, eikä hän ole enää euroakaan velkaa ulosottomiehelle.

Lue myös: Elätkö velaksi, Sofia Immonen? Kohukaunottarella liki kymppitonni ulosotossa!

Lue myös: Amin Asikainen ja Nadia-puoliso karusti ulosoton kynsissä: Velkaa rästissä yli 12 000 euroa!