Katso kuvat!

Seiska löysi Mira Luodin ja kitaristirakkaan salaisen piilopirtin – kuvat söpöstä pikkumökistä!

Uutiset | 15.02.2019 06:02

Suomen kenties kuuluisin on–off-pariskunta Mira Luoti ja Mika ”AH” Haapasalo ovat taas onnellisesti yhdessä. Parin lämmenneet välit on huomattu myös Mäntsälässä, sillä julkkisparia on bongattu tiuhaan paikkakunnalta.

Lue myös: Kerran eronneet Mira Luoti ja Happoradio-kitaristi Mika AH Haapasalo: Yllätyspaluu yhteen!

Seiskan selvityksen mukaan Mira ja Mika ovat viihtyneet Mäntsälässä hiljattain tehdyn tonttikaupan vuoksi. Mika nimittäin osti sieltä syyskuussa söpön punaisen mummonmökin.

Mummonmökki on parhaat päivänsä nähnyt. Puoliympyräikkunan takana on vintin nukkumatila.
Mummonmökki on parhaat päivänsä nähnyt. Puoliympyräikkunan takana on vintin nukkumatila.

 

Maanmittauslaitoksen asiakirjojen mukaan Mika osti kuolinpesältä reilun 3 000 neliön tontin 65 000 eurolla. Vasama-nimisellä tilalla on päärakennuksen lisäksi pieni piharakennus ja autotalli.

Mökistä talviasuttava

Seiska vieraili Mikan tilusten laitamilla viime viikolla. Tuolloin selvisi, että Happoradio-kitaristi on selvästi maaseuturomantiikan ystävä. Punainen söpö mummonmökki ja muut tilan rakennukset ovat vanhoja mutta vankkoja.

Seiskan tietojen mukaan Mika on remontoinut taloaan hiki hatussa. Työ on tuottanut tulosta, ja talo on talviasuttavassa kunnossa. Mira ja Mika latasivat jouluaattona sosiaaliseen mediaan videon, joka selvästi oli kuvattu Mäntsälän mökissä.

Mäntsälän piilopirtti sijaitsee reilulla 3 000 neliön tontilla. Koko tontti oli viime viikolla hyvin paksun lumihangen peitossa.
Mäntsälän piilopirtti sijaitsee reilulla 3 000 neliön tontilla. Koko tontti oli viime viikolla hyvin paksun lumihangen peitossa.

 

Lue myös: Romanssi rouhuaa uudestaan! Eronneet Mira Luoti ja Mika Haapasalo viettävät taas öitä yhdessä – paparazzikuvat!

Ökykoti Helsingissä

Kaksikerroksinen talo koostuu alakerran isosta olohuoneen ja keittiön yhdistelmästä, jonka välittömässä läheisyydessä on pesuhuone ja sauna. Toisessa kerroksessa vintillä on erillinen nukkumatila. Neliöitä mökissä on arviolta reilut 50.

Arkisin pari asuu Miran hulppeassa paritalon puolikkaassa Helsingin Myllypurossa. Puolen miljoonan euron arvoisessa talossa on 92-neliötä.

Arkisin Mira ja Mika asustelevat Miran hulppeassa paritalon puolikkaassa.
Arkisin Mira ja Mika asustelevat Miran hulppeassa paritalon puolikkaassa.

 

Lue myös: Näin ex-miehensä kanssa yhteen palannut Mira Luoti asuu: 92 neliötä Itä-Helsingissä – yhteenmuutto edessä? Katso kuva!

Miran ja Mikan uusioperheeseen kuuluu viisi lasta. Molemmilla on kaksi lasta edellisistä liitoistaan. Katraan täydentää parin yhteinen tarhaikäinen Urho-poika, jonka pientä elämää on varjostanut synnynnäinen sydänvika.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!