fbq
Uutiset
14.06.2016 14:28
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö
Seiska löysi Mervi Tapolan: elää erakkona luksustalossa - paparazzikuva!
Seiska löysi Mervi Tapolan: elää erakkona luksustalossa - paparazzikuva!
Uutiset
14.06.2016 14:28
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö

Makkarakeisarinna Mervi Tapola, 62, ex-mäkikotka Matti Nykäsen entinen vaimo, on toimitukseen tulleiden vinkkien mukaan erakoitunut ökykotiinsa, ja häntä bongataan vain harvoin Tampereella ihmisten ilmoilla. Seiskan paparazzi lähti selvittämään, mitä Merville kuuluu. Mervi asuu yhä 700-neliöisessä luksuskodissaan Ylöjärven ja Tampereen rajamailla, eikä hän ole löytänyt rinnalleen uutta miestä.

Mervin sosiaalinen elämä on nykyään varsin rajallista. Hän viettää suurimman osan ajastaan linnoittautuneena Näsijärven rannalla sijaitsevan valtavan talonsa uumeniin. Seuranaan Mervillä on usein vain hänen koiransa.

 

Hauskuutti taaperoa

Aluksi Mervistä ei näkynyt vilaustakaan. Kun Seiskan paparazzi viimein bongasi Mervin, tämä oli menossa viettämään päivää tyttärensä luokse. Selvisi, että Mervin tukena yksinäisyyden keskellä ja tärkeänä yhteytenä ulkomaailmaan ovat hänen tyttärensä ja tämän taaperoikäinen poika. Tytär hakee äitiään aktiivisesti ulkoilemaan ihmisten ilmoille.

 

 

Seuraavana päivänä kolmikko pyöri iloisina tamperelaisessa kauppakeskuksessa. Mervistä on kuoriutunut oikein mainio isoäiti. Tyttären viipyessä asioilla vietti Mervi pitkät tovit taaperon kanssa. Mervi jaksoi hauskuuttaa lapsukaista ja otti tämän usein myös syliinsä istumaan. Molemmilla näytti olevan erittäin hauskaa.

Lue koko juttu ja katso kuvat tänään ilmestyneestä Seiskasta!