Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Sinkkukaunottaret

Seiska listasi juhannuksen kuumimmat julkkissinkkukaunottaret: Jannia viehättävät määrätietoiset miehet!

Sporttinen fitness-kaunotar Janni Hussi on viihtynyt sinkkuna jo jokusen vuoden erottuaan NHL-kiekkoilija Lauri Korpikoskesta. Janni taisteli tiensä Selviytyjät Suomi -ohjelman finaaliin, mutta hävisi äänestyksessä voittajalle Sampo Kaulaselle.

Janni Hussi

Sporttinen kaunotar paljastaa Seiskalle, mitä arvostaa miehissä.

– Haluaisin, että se toinen kohtelee muita ihmisiä sekä etenkin luontoa ja eläimiä kunnioittavasti. Arvojen pitää kohdata tietyssä tavoitteellisuudessa. Olen itse päämäärätietoinen, joten toivon sen toisenkin olevan.

Lue myös: Fort Boyard -kilpailija Janni Hussilla on edessä kiireinen sinkkukesä – ”Pientä pilkettä silmäkulmassa”

Sinkkuna puoli vuotta!

Michaela Söderholm

Hallitseva Miss Suomi Michaela Söderholm on viihtynyt sinkkuna viime joulukuusta lähtien. Michaela ei ole ainakaan vielä liittynyt Tinder-deittipalveluun, vaikka onkin asiaa pohtinut. Kaunotar on kertonut Seiskalle lähestyneensä myös itse miehiä sosiaalisessa mediassa, eikä hän oleta vain miesten tekevän aloitteita.

Lue myös: Suomen komein mies Aleksi, 27, iski heti! Hallitseva Miss Suomi Michaela ja 1. perintöprinsessa Adriana posket punaisina: ”Katsotaan, mihin ilta päättyy…”

Yllätysero kiekkorakkaasta!

Piritta Hagman

Ex-missi Piritta Hagman ja hänen kiekkoilijarakkaansa Niklas Hagman jättivät yllättäen avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen tänä keväänä. Pariskunta oli naimisissa 12 vuotta. Kuvankauniilla Piritalla linjat varmasti kuumenivat ihailijaviesteistä, kun ero tuli julkisuuteen.

Lue myös: Erokohu ei hyydyttänyt hymyä – Piritta Hagman säteili muotinäytöksen lavalla! Näin hän kommentoi somessa - katso kuvat!

Kurvikas Sofia hurmaa Lontoossa!

Sofia Belorf

Lontooseen muuttanut fitness-kaunotar Sofia Belórf nauttii täysin rinnoin sinkkuelämästään eron jälkeen. Sofia oli viisi vuotta naimisissa Niko Nousiaisen kanssa, ja he erosivat vuosi sitten. Näyttävä kaunotar on onnistunut pääsemään maailmantähtien kanssa salaisiin bileisiin, joihin ei tavallisella tallaajalla ole asiaa.

Lue myös: Jestas, Sofia Belórf viihtyy Lontoon yössä vieläkin paljastavammissa bileasuissa kuin Ibizalla - katso!

Erosi juuri ennen kesää!

Heidi Sohlberg

Ex-missi Heidi Sohlberg ilmoitti erosta sosiaalisessa mediassa tänä keväänä. Heidi ja Niklas Sohlberg olivat yhdessä peräti 16 vuotta, joten Heidi viettää nyt sinkkukesää monen vuoden tauon jälkeen. Kesän kynnyksellä Heidi muutti omaan asuntoon, jossa myös pariskunnan tyttäret viettävät paljon aikaa.

Lue myös: Eronnut Heidi Sohlberg muutti uuteen kotiin - totuttelee uudenlaiseen arkeen: ”Toivottavasti raskaat ajat ovat takana!”

Pika-avioliitto päättyi!

Susanna Indren

Salatut elämät -sarjasta tutun näyttelijän Susanna Indrénin avioliitto lähes 30 vuotta nuoremman rakkaan kanssa päättyi eroon. Kyseessä oli todellinen pika-avioliitto, sillä pariskunta ehti olla naimisissa ainoastaan hieman yli puoli vuotta.

Lue myös: Erosi liki 30 vuotta nuoremmasta rakkaastaan - Susanna Indrén, 51, julkaisi avioeropäivänä paljonpuhuvan some-päivityksen: ”Miehen vaatimukset naiselta: seksi ja ruoka!”

Rima korkealla!

Maria Järvenhelmi

Näyttelijä Maria Järvenhelmi on viettänyt sinkkuelämää pari vuotta erottuaan muusikkomiehestä Valo Lankisesta. Maria kertoi taannoin Seiskalle, että nettideittailu ei ole hänen mieleensä.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Maria Järvenhelmi, 42, on valmis uuteen suhteeseen – luopui ainoasta mieskriteeristään: Olen vapauttanut itseni täysin!

– En ole eksynyt missään vaiheessa Tinderiin. Rimani on ollut korkealla. Minulla oli pitkään ainoana kriteerinä, etten halua näyttelijää. Nyt olen vapauttanut itseni täysin, joten ympärillä on alkanut pyöriä myös oman alan ihmisiä.


Teksti:
Katja Lintunen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!