fbqSeiska listasi Suomen kuumimmat julkkissinkkukaunottaret: Mia erosi yllättäen! | Seiska
Katso kuvat!
Mia erosi yllättäen aviomiehestään.

Seiska listasi Suomen kuumimmat julkkissinkkukaunottaret: Mia erosi yllättäen!

Uutiset | 04.12.2016 19:00

Suomesta löytyy upeita kaunottaria, jotka ovat vielä sinkkumarkkinoilla.

Seiska listasi kuumimmat. Tsekkaa kuvat!

Kuvankaunis näyttelijä Mia Ehrnrooth erosi yllättäen aviomiehestään neljän avioliittovuoden jälkeen, ja entinen Salkkari-tähti on nyt sinkku. Mian pitää tällä hetkellä kiireisenä näyttelijän työt, sillä hän luo uraa Los Angelesissa. Mikäli Mian haluaa itselleen, täytyy tyytyä lähes etäsuhteeseen tai matkustaa kaunottaren mukana.
Laulaja Janna Hurmerinnalla on ollut epäonnea rakkaudessa, sillä avioliitto räppäri Junon kanssa päättyi kolmiodraamaan reilu puoli vuotta häiden jälkeen. Kuvankaunis Janna on viihtynyt sinkkuna eron jälkeen, vaikka ottajia hänellä varmasti olisi.
Suomen kuumin fitness-kaunotar Jutta Gustafsberg erosi kihlatustaan Ari Kokkosesta viime kesänä. Positiivinen ja hyväntuulinen Jutta on bongattu muutamaan kertaan Suomen unelmien poikamiehen Juha Rouvisen kanssa, mutta Jutta vakuutti, että he ovat tavanneet vain yhteisten bisnesten kautta. Sinkkumiehet, teillä on vielä mahdollisuus!
Fitness-kaunotar Janni Hussi erosi tänä syksynä neljän seurusteluvuoden jälkeen NHL-tähdestä Lauri Korpikoskesta, ja eron jälkeen Janni muutti Helsinkiin. Varmimmin kauniiseen Janniin törmää luultavasti kuntosalilla eikä baaritiskillä.
Tv-tähti ja lääkäri Emilia Vuorisalmi on ollut pidemmän aikaa sinkkuna. Tv-juontaja Mikko Leppilammen exänä muistettava Emilia viihtyy naisystäviensä kanssa Helsingin yöelämässä, joten sinkkukomistusten kannattaa pitää silmät auki Helsingin baareissa.
Räppäri Uniikin kanssa kihlauksen purkanut fitness-kaunotar Eevi Teittinen on tiettävästi edelleen vapailla markkinoilla. Eevi tunnetaan ahkerana treenaajana, ja hänen toinen kotinsa on kuntosali ja lenkkipolku. Luultavimmin Eevi kiinnostuu spottisista miehistä.
Tosi-tv-tähti Amanda Harkimo on kuulunut jo vuosia halutuimpiin sinkkukaunottariin. Amanda etsi rakkautta Hottikset 2.0 -sarjassa, mutta sieltä ei sellaista löytynyt. Tumman kaunottaren voi bongata useasti Helsingin yöelämästä tai Jokereiden pelistä, missä hän dj:nä soittaa musiikkia.
Pika-aituri Nooralotta Neziri erosi tänä vuonna avopuolisostaan ja muutti Poriin. Yleisurheilulupaus astelee tänä vuonna yksin Linnan juhliin, joten Nooralotan ihailijoiden kannattaa suunnata itsenäisyyspäivänä virallisille jatkoille hotelli Kämppiin, jos haluaa tehdä tuttavuutta kaunottaren kanssa.
Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!