fbq
Uutiset
06.01.2017 09:01
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Sebastian Rejman
Sebastian Rejman paljastaa: Leffaurani saa jatkoa!
Uutiset
06.01.2017 09:01
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Näyttelijä Iina Kuustosen avopuoliso ja lapsen isä, muusikko-juontaja Sebastian Rejman tekee näyttelijädebyyttinsä Maarit Lallin ohjaamassa ja tänään perjantaina (6.1.) ensi-iltansa saavassa Kuudes kerta -elokuvassa.

- Toivon, että pääsen myös jatkossa näyttelemään, sillä Kuudes kerta -elokuvaa tehdessä nautin näyttelemisestä koekuvauksista lähtien. Vaikka kyse on sivuroolista, pääsin näyttelemään ja loppukohtausta tehdessä sain puristella nivusia, jotta sain oikean tunteen, Sebastian kuvailee.

- Leffaurani saa jatkoa vielä tänä vuonna, sillä minulla on rooli leffassa, joka kuvataan tänä vuonna. Lisäksi minulla on konstaapelin rooli Downshiftaajien toisella tuotantokaudella.

Purki levytyssopimuksen

Lukiosta päästyään Sebastian pyrki Teatterikorkeakouluun, mutta näytteleminen sai väistyä, kun musiikki vei mennessään. Sebastianilla oli aikoinaan The Giat Leap -yhtyeen kanssa levytyssopimus, jonka hän päätti kuitenkin purkaa. Tällä hetkellä hän työstää musiikkia sooloartistina.

- Pitkä ja kivinen tieni sooloartistina jatkuu, sillä työstän edelleen ensimmäistä soololevyäni. Olemme tehneet saatanasti kappaleita ja hioneet kaiken tappiin asti. Otin ison riskin, kun irtisanoin sopimuksen levy-yhtiön kanssa ja sillä tiellä ollaan edelleen. Toivon, että saisin omaa soolomateriaalia ulos vielä tänä vuonna. Luvassa on englanninkielistä rokkia. Olen sen verran itsepäinen, etten ole halunnut vaihtaa kieltä suomeksi. Se on oma valinta ja iso riski.