antti rinne

Sdp-pomo Antti Rinne sai vääränlaista hoitoa Espanjassa: Sepelvaltimotukos ja sairaalabakteeri iski!

21.01.2019 11:48

Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne kertoi aikaisemmin tässä kuussa sairastuneensa keuhkokuumeeseen lomamatkallaan Espanjassa. 

TAUSTAA:  SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne sairastui pahasti lomamatkallaan – pääsi vihdoin Suomeen: Toipuminen jatkuu sairaalassa!

Nyt Rinne kertoo sosiaalisessa mediassa, että todellisuudessa hän oli huomattavasti huonommassa kunnossa kuin Espanjassa oli annettu ymmärtää. Rinteellä nimittäin todettiin Suomessa sepelvaltimotukos. Sen lisäksi hän oli saanut Espanjassa sairaalabakteerin. 

– Suomessa tehtyjen tutkimusten perusteella hoitohenkilökunta suoritti sepelvaltimon pallolaajennuksen, joka olisi pitänyt suorittaa jo Espanjassa. Operaatio sujui normaalisti ja vointini on nyt selvästi parempi. Suomalaisen hoitohenkilökunnan arvion mukaan olisin mahdollisesti jo takaisin töissä, jos operaatio olisi tehty heti jouduttuani sairaalahoitoon Espanjassa. Mutta puutteellinen diagnoosi ja vääränlainen hoito eivät olleet ainoat ikävät yllätykset. Kaiken muun lisäksi sain tietää, että olin saanut Espanjassa myös sairaalabakteerin. Tarvittiin siis Suomen julkista terveydenhuoltoa, että sairastumisestani saatiin aikaan kokonaisvaltainen ja oikea diagnoosi.
Olen iloinen siitä, että tutkimus tehtiin. Hoitohenkilökunnan mukaan minulla on vahva sydän. Myös keuhkokuumeesta toipuminen etenee hyvin.

Sairausloma päättyy vasta yli kuukauden päästä

Rinteen kirjoituksesta huokuu kiitollisuus maamme ensiluokkaista terveydenhuoltoa. 
 
– Onneksi meillä Suomessa on kaikille sama, maailman paras julkinen terveydenhuolto. Vaikka paluu töihin ja vaalikentille nyt viivästyykin, se on jälleen yhden päivän lähempänä. Uusimman lääkäriarvion mukaan sairauslomani päättyy helmikuun loppupuolella, Rinne kirjoittaa.
 

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!