fbq
Uutiset
24.11.2019 20:26
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristina Suzi
Pasha Podzniakova kutsuttiin venäläiseen tv-ohjelmaan.
Savonlinnalainen povipommi Pasha, 20, kutsuttiin ulkomaille supersuosittuun tv-ohjelmaan – suomalainen byrokratia esti osallistumisen!
Uutiset
24.11.2019 20:26
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristina Suzi

Venäjältä 13-vuotiaana Suomeen muuttanut Instagram-julkkis Pasha Podzniakova, 20, odottaa yhä vanhempiensa kanssa päätöstä pysyvästä oleskeluluvasta Suomeen.

Lue lisää: Instagram-povipommi Pasha tilittää turhautuneena: ”Tuntuu, kuin olisin Suomessa vankina!”

Vielä jokunen vuosi sitten Pasha tyytyi elämäänsä Saimaan kuvankauniissa maisemissa. Täysi-ikäistyttyään nuoren naisen jalka on kuitenkin alkanut vipattaa myös muualle.

– Voi olla, että muutan jossain vaiheessa Helsinkiin. Viihdyn kyllä oikein hyvin täällä Savonlinnassakin, mutta joskus olisi mukava matkustaa myös ulkomaille. Monet ystävistäni käyvät lomamatkoilla, mutta itse en voi tehdä niin, Pasha harmittelee.

Lue myös: Paperisota käynnissä! Venäläinen povipommi Pasha haluaa Suomen kansalaisuuden – ”On kauheaa, kun joku ihminen voi päättää koko elämästäsi!”

– Vähän aikaa sitten sain kutsun erääseen erittäin suosittuun venäläiseen tv-ohjelmaan. Sitä näytetään yhdellä pääkanavista, ja se on yhtä iso juttu kuin Tanssii tähtien kanssa on täällä Suomessa. Mutta niin kauan kuin paperisota on käynnissä, en voi osallistua siihen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »