fbq
Uutiset
25.12.2019 15:02
Teksti: Eetu Ampuja, Savonlinna|Kuvat: Atte Kajova
Pasha viihtyy mökillä.
Savolaistunut Instagram-povipommi Pasha, 20, viihtyy luksusmökillä Saimaan rannalla – ”Uin järvessä vuoden ympäri!”
Uutiset
25.12.2019 15:02
Teksti: Eetu Ampuja, Savonlinna|Kuvat: Atte Kajova

Saimaan rannalla kohoava valtava kolmikerroksinen asuinkompleksi ja erillinen rantasauna olisivat monelle ökykartano, mutta venäläiselle Pozdniakovan perheelle tämä on pelkkä kesämökki.

Jykevän ulko-oven avaa talon tytär, 20-vuotias Pasha Pozdniakova. Hän on yksi suosituimmista Suomessa asuvista somepersoonista.

Lue myös: Kohuräppäri vokottelee! Savonlinnalainen povipommi Pasha sai shokeeraavan viestin – ”En voinut uskoa todeksi!”

Pasha mökillä.

Pashaa seuraa pelkästään Instagramissa yli 600 000 silmäparia. Juuri nyt toimittaja seuraa häntä luksusmökin uumeniin, jonka kauniiseen keittiöön on katettu mahtava juhlapöytä. Sellainen, josta Podzniakovat jouluna nauttivat.

Lue lisää: Huhhuh, mitkä antimet! Instagram-povipommi Pasha sulloi luomukurvinsa pikkumekkoon ja kutsui Seiskan joulupöytään – kuvat!

Pasha mökillä.

Juhlakattaus ei ole sidoksissa jouluun, sillä savolaistunut venäläisperhe nauttii samoista mauista myös vuoden pääjuhlan uudenvuoden aikaan.

– Syömme näin joka joulu ja uusivuosi. Joskus tarjolla on myös kaviaaria, kalaa ja blinejä. Sen sijaan leivonnaisia meiltä ei juuri löydy, vaikka Suomessa ne ovatkin suosittuja.

Lue myös: Savon parhaat luomutissit? 20-vuotias savonlinnalainen Instagram-sensaatio jättää kotimaiset julkkiskaunottaret täysin varjoonsa – lähes 600 000 seuraajaa!

Savolaistunut Pasha viihtyy Saimaalla. Varsinkin, kun hulppean luksusmökin tiluksilta löytyy upea rantasauna.

– Saunon joka päivä ja uin järvessä vuoden ympäri!

Pasha mökillä.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »