Sauli Niinistöllä ja Jenni Haukiolla ykköset yllä – presidenttipari juhli itsenäisyyspäivää poikkeuksellisella tavalla koronapandemian keskellä

Uutiset | 06.12.2020 20:28

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö, 71, juhlii vaimonsa Jenni Haukion, 43, kanssa kotimaamme itsenäisyyttä, vaikka perinteisiä linnan juhlia ei vietetä tänä vuonna.

Perinteiset itsenäisyyspäivän juhlat peruuntuivat maailmaa järisyttäneen koronaviruspandemian takia. Tämän takia presidenttipari kutsui kaikki suomalaiset juhlimaan itsenäistä Suomea ruutujen välityksellä. 

Presidenttipari on myös pukeutunut hyvin tyylikkäästi poikkeuksellisia linnan juhlia varten. He julkaisivat kuvan kauniista asuistaan sosiaalisessa mediassa. 

- Hyvää itsenäisyyspäivää suomalaisiin koteihin, Presidentti Niinistö toivottaa.

Teeman mukaisesti

Tämänvuotinen pukukoodi on ”tumma puku”. Se edellyttää mieheltä mustaa tai syvänsinistä pukua ja naiselta iltapukua, jonka helma on polvi- tai nilkkapituinen.

Lue myös: Pääkirjoitus: Tule apuun, Sauli Niinistö

Presidenttipari näyttää esimerkillä, kuinka hienolta pukukoodin noudattaminen näyttää. Presidentti Niinistö seisoo otoksessa ryhdikkäästi tummassa puvussa ja valkoisessa paidassa. Rouva Haukio on miehensä vierellä erittäin kauniina sinisessä mekossaan. 

sauli niinistö ja jenni haukio
Presidenttipari tanssimassa viime vuoden linnan juhlissa.

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Twitter,
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!