Katso kuvat!

Satumaisen kaunista! Viikonloppuna avioituneiden Jutta Gustafsbergin ja Juha Rouvisen häämatkamaisemat mykistävät - katso!

Uutiset | 28.08.2018 14:45

Fitness-guru Jutta Rouvinen (ent. Gustafsberg) ja hänen Unelmien poikamiehenäkin tunnettu kihlattunsa Juha Rouvinen avioituivat viikonloppuna Italian Veronassa.

LUE LISÄÄ: JUTTA GUSTAFSBERG JA JUHA ROUVINEN AVIOITUIVAT ITALIAN VIINIALUEELLA: HÄÄTANSSI TÄYNNÄ KUUMIA LANNELIIKKEITÄ - KATSO VIDEOLLE TALLENTUNUT NAPAKKA LÄPSY PEPULLE!

Häävieraiden joukossa nähtiin vain pariskunnan läheisimmät ystävät, eikä paikalle ollut kutsuttu yhtään sinkkua, sillä hääpari järjesti vierailleen kolmen päivän rakkausretriitin.

KATSO MYÖS: MITEN ROMANTTISTA! JUTTA GUSTAFSBERG JA JUHA ROUVINEN AVIOITUVAT TÄNÄÄN ROMEON JA JULIAN KOTIKAUPUNGISSA VERONASSA - KOLMEN PÄIVÄN RAKKAUSRETRIITTI!

Nyt sulhanen on postannut Instagram-profiiliinsa henkeä salpaavan kauniin kuvan pariskunnan häämatkamaisemista.

 

Honeymoon ❤️

Henkilön Juha Rouvinen (@jrouvinen) jakama julkaisu

Kuvan paikaksi on tägätty niin ikään Italiassa sijaitseva satumainen Lago di Sorapis, joka on luontoa, liikuntaa ja rauhaa rakastavalle pariskunnalle täydellinen lomakohde.

KATSO MYÖS: JUTTA GUSTAFSBERGIN JA JUHA ROUVISEN AVOIN TILITYS SEKSIELÄMÄSTÄÄN - KÄYVÄT TANTRAKURSSEILLA: ”MAKUUHUONEESSAMME PIISAA TOIMINTAA!”

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!