Ari Kalliokoski

Satuhäät-Arille neljän kuukauden vankeusrangaistus känninujakoinnista!

23.12.2016 13:22

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi tänään perjantaina Satuhäät-ohjelmassa esiintyneen Ari Kalliokosken syylliseksi pahoinpitelyyn. Ari sai tapauksesta neljän kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen. Vastapuoli puolestaan tuomittiin myöskin pahoinpitelystä, mutta hän selvisi 60 päiväsakolla.

Tapauksessa oli kyse viime vuoden marraskuussa sattuneesta perinteisestä känniriidasta. Vastapuoli oli naisystävänsä kanssa viettämässä iltaa Arilla ja tämän vaimolla Essillä alkoholin ja karaoken merkeissä. Arille ja ystäväpariskunnalle oli tullut illan mittaan riitaa, joka kehittyi tappeluksi asti.

 

Ari ja Essi Pirkanmaan käräjäoikeudessa
Ari ja Essi Pirkanmaan käräjäoikeudessa

 

Viilsi veitsellä vasempaan käsivarteen

Tappelun kulusta osapuolet kertoivat oikeudessa täysin vastakohtaisesti. Arin mukaan vastapuoli oli potkinut häntä päähän hänen maatessaan massa niin, että hän sai tapauksesta aivovamman.

Vastapuoli puolestaan veti oikeudessa yllätyskortin, sillä hän väitti Arin viillelleen häntä keittiöveitsellä, vaikkei ollut esitutkinnassa puhunut veitsestä sanaakaan. Hän perusteli asiaa sillä, että hänen ja Arin oli tarkoitus sopia riita, joten hän ei maininnut veistä esitutkinnassa.

Oikeus ei nähnyt riittäviä todisteita päähän potkimisesta, mutta katsoi, että Ari oli viiltänyt vastapuolta veitsellä vasempaan käsivarteen, jonka takia Ari sai myös kovemman rangaistuksen kuin vastapuoli. Oikeuden mukaan kumpikin osapuoli pahoinpiteli toisensa painimalla ja lyömällä.

Ari ja vastapuoli joutuvat korvaamaan valtiolle yhteisvastuullisesti todistelukustannukset ja lisäksi Ari joutuu korvaamaan vastapuolelle 500 euroa kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta.

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Sami Sinokki

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!