fbq
Uutiset
15.04.2018 11:40
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan arkisto
Sarjahuijari on huumesyytteessä.
Sarjahuijari odottaa tuomiota huumerikoksista!
Uutiset
15.04.2018 11:40
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan arkisto

Helsingin hovioikeudessa käsiteltiin hiljattain laaja huumevyyhtiä, jossa yhtenä syytettynä on entuudestaan tuomittu petostehtailija. Häntä syytetään 2 440 ekstaasitabletin ja 38,5 kokaiinigramman hallussapidosta.

Aiemman tuomion mukaan sarjahuijari säilytti huumeita ja luovutti ne eteenpäin yhdelle jutun päätekijöistä. Petostehtailijan rikoskumppani määrättiin viiden vuoden ja kolmen kuukauden vankeuteen lukuisista huumausaine- ja ampuma-aserikoksista.

Lue myös: Jaguar-kuski kylvi kuolemaa, sarjahukuttaja tuomittiin, Turun terroriteko järkytti – nämä rikokset pysäyttivät Suomen 2017!

Kyseessä on laaja huumevyyhti, jonka yhteydessä löydettiin muun muassa puoli kiloa metamfetamiinia. Juttuun liittyy seitsemän ihmistä, jotka kaikki valittivat käräjätuomioistaan hovioikeuteen.

Sarjahuijari oli huumevyyhdissä sivutekijä. Hänen aiemmat tuomionsa ovat tulleet muun muussa petoksista. Mies on muun muassa hurmannut naisia sosiaalisessa mediassa ja pyytänyt heiltä rahaa erinäisin syin ilman aikomusta maksaa velkoja takaisin.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »