Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Sara Sieppi

Sara Sieppi tuoreesta bikinikuvastaan: Ole ylpeä kehostasi niiden burgereidenkin jälkeen - Roope Salminen ylistää maailman kauneimmaksi!

Ex-missi ja juontaja Sara Sieppi vietti juhannuksen Instagramin mukaan ulkomailla.

LUE MYÖS: SARA SIEPPI TILITTÄÄ RASKAASTA VUODESTAAN BLOGISSAAN - TEKI VIIME VUONNA YHTEENSÄ 14 ULKOMAANMATKAA: "ELÄMÄ TUNTUI TODELLA VAIKEALTA"

Hän on julkaissut kuvia Espanjan Barcelonasta.

 

Juhannustanssit🌺

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Kaunotar on liikenteessä ystävättärensä kanssa, sillä avomies Roope Salminen on keikkaillut ahkerasti Suomessa koko juhannuksen bändinsä kanssa.

LUE MYÖS: SARA SIEPPI ESITTELEE BLOGISSAAN HÄNEN JA ROOPE SALMISEN KODIN SISUSTUSTA: "TÄMÄ KÄMPPÄ VOI KOHTA NÄYTTÄÄ JOLTAIN BALILAISELTA LOMAMAJALTA" - KATSO!

 

Tällaiselle aamiaisfriikille tää kaupunki on aika hullu😍❤️

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Luonnollisesti lomaan on kuulunut myös herkuttelua, joka on saanut Saran kommentoimaan omaa kehonkuvaansa bikinipostauksen kuvatekstissä.

LUE MYÖS: SARA SIEPPI AVAUTUU PAINONPUDOTUKSESTAAN – KUUDEN PÄIVÄN KEITTODIEETTI VAIHTUI 11 TUNNIN JÄLKEEN PIZZAAN: "JOS HALUAN VETÄÄ BURGERIA, SYÖN SEN!"

Be proud of your body(niiden burgereidenkin jälkeen) Sun keho on SUN ja kellään muulla ei pidä olla sananvaltaa siihen, millainen sen kuuluu olla. Jos sä nautit elämästä ja oot onnellinen - sulla on kaikki hyvin!!

Kaunotar on monen nuoren tytön idoli, joten hänen kehopositiivisuutensa on kerännyt paljon hyväksyviä sanoja kuvan kommenttiosiossa - puhumattakaan siitä, että Sara toden totta näyttää upealta bikinikuvissaan.

- oot maailman kuumin no worries, Roope toteaa avovaimostaan.

KATSO MYÖS: HUHHUH, SUOMALAISKAUNOTTARET JULKAISIVAT JUHANNUKSEN VIETOSTAAN TOINEN TOISTAAN SEKSIKKÄÄMPIÄ KUVIA - KATSO!

Joukosta löytyy kuitenkin myös hieman kyynisempi mielipide.

Kai se nyt on helppo olla bodypositive kun on missin mitoissa, eräskin virnuilee.

Eiköhän se ole hyväksyttävää kaikille vartalotyypeille. Mielestäni terve itsetunto ja itsensä hyväksyminen ovat niitä tärkeimpiä bodypositive-ajatuksia, Sara kuitenkin kuittaa sydän-emojien kera.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus ja Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!