Hyppää pääsisältöön
Sara Sieppi

Sara Sieppi täytti 28 vuotta - toteuttaa lapsuuden unelmaansa: "Eihän tässä voi muuta kuin taputtaa itseään olkapäähän ja todeta, että..."

Missikaunotar Sara Sieppi täytti eilen maanantaina (3.6.) 28 vuotta.

Lue myös:  Näin seksikkäästi Sara Sieppi poseerasi Seiskan juhannusheilana viisi vuotta sitten: pikkubikineissä kalliolla - katso!

Kaunotar julkaisi Instagram-tililleen ajastetun julkaisun, jossa hän poseeraa leningissä ilmapallot kädessään. 

Onpa hulluu! Mut siistii! Onhan täs paljon tapahtunutkin. Päällimmäisenä mielessä on onnellisuus, kiitollisuus ja vapaus. Oon uskaltanut olla rohkea ja tehnyt asiat omalla tyylillä, Sara kirjoittaa kuvan yhteyteen. 

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.) 

Paras synttärilahja on saada toteuttaa lapsuudenaikaista unelmaa. Eihän tässä voi muuta kuin hymyillä, nauttia ja taputtaa itseään olkapäähän ja todeta, että hienosti vedetty, vaikka aina ei ookaan siltä tuntunut, Sara jatkaa kirjoituksessaan. 

Juhlat viidakossa 

Sara juhli syntymäpäiviään tiettävästi viidakossa, sillä hän osallistuu uudelle Selviytyjät-kaudelle, jota kuvataan paraikaa. 

Kaunotar on osallistunut aiemminkin tositelevisio-ohjelmaan. Hänet nähtiin kuusi vuotta sitten Julkkis Big Brotherissa. 

Selviytyjät-ohjelma on Saralle varmasti hyvä irtiotto arjesta, sillä kaunotar on joutunut valtavan somekiusaamisen kohteeksi.

Lue lisää: Jymypaljastus: Sara Sieppi ja nämä 7 muuta julkkista kisaavat uudella Selviytyjät Suomi -kaudella – vastassa 8 tavista! Katso kuvat!

 

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
jasmin määttä
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!