Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Sara Sieppi

Sara Sieppi poseerasi pelkkä pyyhe päällään – lumoava kuva! "En osaa kaventaa vartaloa, isontaa tissejä..."

Ex-missi Sara Sieppi julkaisi yllättävän kuvan sosiaalisessa mediassa.

Sara julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa saunan raikkaana Lapissa. Otoksessa Sara on pukeutunut pelkkään pyyhkeeseen, eikä hänellä ole lainkaan meikkiä.

- Joka kolmas viesti, joka mun DM:ään tulee liittyy kuvien muokkaukseen. Sen takia tuntui jotenkin tärkeeltä julkaista kuva, mikä on täysin käsittelemätön ja muistuttaa mun seuraajia siitä, millainen tyyppi niiden filttereiden takaa löytyy. Mä en osaa poistaa finnejä, kaventaa vartaloa, isontaa tissejä tai kirkastaa silmämunia (kyllä, tästäkin mun frendi linkkas keskustelun). Mutta, leikittelen kyllä väreillä ja välillä aika paljonkin, Sara kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Lue myös: Sara Sieppi murtui kyyneliin suorassa VML-lähetyksessä – saa järkyttäviä kommentteja Roope Salmisesta: Oli kuulemma minun syyni, että minut on petetty ja jätetty!

Sara kertoo, ettei hän julkaise täysin luonnollisia kuvia, koska niitä ei juuri ole.

- Muistan joskus nuorempana, kun äiti kysyi sunnuntaisin ruokapöydässä, olenko lähdössä johonkin, kun olen meikannut. Ihmettelin, koska musta oli normaalia laittautua, vaikka ei lähtisikään mihinkään. En oo ikinä ymmärtänyt myöskään ajatusta siitä, et jos tykkää meikata ja laittautua, se on jotenkin rankkaa tai pinnallista. Annetaan siis meidän kaikkien olla sellaisia, mitä me itse halutaan, joko sillä meikillä tai ilman.

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Atte Kajova, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!