fbq
Uutiset
18.09.2018 15:46
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Sara Sieppi
Sara Sieppi hänen ja Roope Salmisen erosta: Sen ääneen sanominen pelotti minua paljon!
Uutiset
18.09.2018 15:46
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Ex-missi Sara Sieppi kommentoi eroaan Roope Salmisesta sosiaalisessa mediassa.

Sara kertoi Idealistan blogissaan, että hän ja muusikko-näyttelijä Roope Salminen ovat eronneet. Pari seurusteli muutaman vuoden.

Lue myös: Sara Sieppi paljastaa blogissaan: erosi Roope Salmisesta - ”Tässä kohtaa lähteminen oli ainoa oikea ratkaisu!”

Sara julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän purki tuntojaan eroilmoituksen jälkeen.

Tätä kaikkea oon hautonut jo niin pitkään, mutta silti sen ääneen sanominen pelotti mua paljon. Niin kliseistä kuin se onkaan, mutta kaikki kokemukset opettaa ja toivottavasti jatkan tästä eteenpäin vahvempana kuin koskaan. Se vie varmasti aikaa, mutta toivon, että suljetut ovet avaavat jotain uusia. Näin elämällä on tapana tehdä, Sara kirjoitti.

Lue myös: Roope Salminen pyöritti naisia Sara Siepin selän takana jo viime vuonna – paljon puhuvat salakuvat suhdekiemuroista BB-Marin ja baaripokan kanssa! 

 

Roopekin kommentoi eroa

Saran lisäksi myös Roope päätti kommentoida parisuhteen päättymistä sosiaalisessa mediassa. Roope julkaisi kuvan, jossa hän poseeraa heinikossa.

Mulla on Sarasta ihan pelkästään hyvää sanottavaa, hän on kiltein ja lämpimin ja upein nainen ja ihminen jonka tiiän. Oon ikuisesti kiitollinen että sain tavata sut ja opetit mulle elämästä enemmän ku sanat voi kuvailla ja teit musta paremman ja onnellisemman version itestäni. Toivon että pystyin antamaan sulle takas edes murusen siitä kaikesta mitä sä annoit mulle, hän kirjoitti kuvan yhteyteen.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »