Sara Sieppi

Sara Sieppi aloitti uuden blogin: ”Sara on siellä, missä on liian hyvää Rieslingiä!”

Uutiset | 23.02.2018 11:20

Ex-missi Sara Sieppi aloitti Idealistan uutena bloggaajana.

Kaunotar hehkuttaa uutta työtään myös sosiaalisessa mediassa.

- En tiiä, miks mua jännittää. Mut vähän jännittää. Ihan kuin esittelisin itseni uudelle luokalle, Sara postasi Instagramiin.

Ensimmäisessä blogikirjoituksessaan Sara halusi esitellä itsensä humoristisella tavalla. Hän kysyikin itseltään: kuka on Sara?

Hän on 26-vuotias murteen kadottanut Lapin tyttö, joka on asunut Kalliossa jo muutaman vuoden tekemättä sitä kuuluisaa ”Kallion baarikierrosta”. Sara on siellä, missä on viherkasveja, juustoburgereita, antiikkisia kupposia, Philadelphia-makeja tai liian hyvää Rieslingiä, Sara kirjoitti.

Lue myös: Hehheh! Sara Sieppi poseeraa Roope Salmisen kanssa ystävänpäivän kunniaksi: Tämän takia meistä on niin vähän yhteiskuvia!

Ex-missi ei mainitse avopuolisoaan Roope Salmista nimeltä, mutta viittaa tähän kertoessaan luonteenpiirteistään.

Välillä hän kiihtyy nollasta sataan ja valittaa poikaystävälleen, miksi tämä ei nauranut siinä vitsissä mukana tai lohduttanut häntä viisi minuuttia sen onnellisuuskuplan jälkeen, kun tajusikin elämän olevan ihan perseestä.

Ylpeästi missi

Blogikirjoituksessaan Sara kommentoi misseihin liittyviä kommentteja.

Nykyisin puhutaan paljon siitä, että missikisoista ei ole enää mihinkään. Sieltä tulee tusinatyttöjä vuodesta toiseen erilaisiin tosi-tv -formaatteihin ja iltapäivälehtien kansikuvauksiin. Mä voin rehellisesti sanoa, että niistä on ollut pelkästään hyötyä mulle itselleni. Tällä hetkellä esimerkiksi sosiaalinen media on iso osa työtäni ja ei siitä sellaista olisi tullut, ellen olisi saanut näkyvyyttä ja sitä kautta teitä ihania seuraajia.

Saran mukaan hän on luonut oman uransa hiljalleen projekti projektilta.

Misseys loi mulle tärkeän pohjan tähän kaikkeen, mitä mä tällä hetkellä teen.

Lue Saran blogikirjoitus kokonaisuudessaan Idealistan sivuilta.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!