Sara Sieppi

Sara Siepin lenkille kauhea käänne – kertoi todistamastaan onnettomuudesta järkyttyneenä: "Oli parempi soittaa ambulanssi!"

06.08.2019 11:19

Ex-missi Sara Sieppi muistutti Instagram-seuraajiaan erittäin tärkeästä asiasta.

Sara julkaisi Instagram-tilinsä Stories-osiossa videosarjan, jossa hän kertoi päivälenkkinsä saaneet järkyttävän käänteen, kun hän todisti pyöräonnettomuutta. Ex-missi oli silminnähden järkyttynyt tapahtuneesta.

- Tulin juuri lenkiltä kotiin. Oli vähän erilainen kotimatka. Olin todistamassa tapaturmaa, jossa pyöräilijä kaatui aika pahasti, löi päänsä mutta oli ihan puhekykyinen. Hän sanoi olevansa ok, mutta oli parempi soittaa ambulanssi tsekkaamaan tilanne, koska pään kanssa ei ole ikinä leikkimistä, Sara sanoi videollaan.

Lue myös: Sara Siepin festariviikonloppu päättyi katalasti! Lääkäri määräsi antibiootti-kuurin: "Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis!"

Hän ei voinut välttyä ajattelemasta, mitä olisi tapahtunut, mikäli pyöräilijällä ei olisi ollut pyöräilykypärää.

- Hän oli onneksi jokin kilpapyöräilijä, ja hänellä oli kypärä ja kaikki varusteet oikein. Te, jotka poljette esimerkiksi Alepan pyörillä, niin käyttäkää kypärää. Se on joku töyssy, pieni mutka tai mitä tahansa, ja siinä voi käydä todella hassusti.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!