fbq
Uutiset
11.01.2019 17:40
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
Sara Sieppi
Sara Siepin julkinen avautuminen sai somekansan empatiat hänen puolelleen - Roope Salminen sai myös osansa: "P-pyykki pestään kotona"
Uutiset
11.01.2019 17:40
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Seiska uutisoi eilen torstaina (10.1.) Roope Salmisen ja Putous-tähti Helmi-Leena Nummelan salaisesta lemmenlomasta.

Samana päivänä Roopen ex-avopuoliso Sara Sieppi kirjoitti blogiinsa vuolaan avautumisen ex-puolisonsa käyttäytymisestä heidän kolme vuotta kestäneen suhteensa aikana. 

Lue lisää: SARA SIEPILTÄ BRUTAALI TILITYS ROOPE SALMISEN ”NAISSEIKKAILUISTA, PETTÄMISESTÄ JA VALEHTELUSTA”: LUIN JODELISTA HÄNEN OMIA ALOITUKSIAAN PARISUHTEESTAMME!

Sara avautui blogikirjoituksessaan muun muassa ex-miehensä valehtelusta ja pettämisestä. Sara myös väitti, että Roope olisi kirjoittanut aloitusviestejä Jodel-palveluun heidän parisuhteestaan. 

Useat samaistuvat

Saran harvinaisen rehellinen avautuminen sai somekansan empatian hänen puolelleen. Niin blogiin kuin kaunottaren Instagram-tilille lisättyyn kuvaan kirjoitettiin lukuisia tsemppiviestejä. Useat kommentoijat myös samaistuivat kaunottaren sydänsuruihin. 

Lue myös: SARA SIEPIN RAJU EROTILITYS ROOPE SALMISEN NAISSEIKKAILUISTA SAI JANNANKIN TUNTEET PINTAAN – AVIOLIITTO KESTI VAIN PUOLI VUOTTA: ”SAMAISTUN NIIN PALJON”

Olen seurannut ja ihaillut sua jo pitkään (oikeastaan alusta asti), en vaan ole koskaan kommentoinut mitään mihinkään. Nyt täytyy kyllä sanoa, että oli ihanan rehellinen teksti. Olen itse aika lailla samanlaisessa tilanteessa ja koin, että tämä teksti oli voimaannuttava. Ymmärrän asioita nyt vielä paremmin ja kirkkaammin kun luin tekstisi. Kukaan ei ansaitse tuollaista kohtelua, Saran seuraaja kirjoittaa blogitekstin kommenttikenttään. 

- Kiitos kirjoituksestasi! Ei varmasti ollut helppoa kirjoittaa sitä. Olet rohkea, älykäs ja upea nainen. Kauniskin vielä. Tsemppiä ja voimia näihin vaikeisiin päiviin. Kaikki kääntyy vielä parhainpäin. Ansaitset vain parasta!, seuraaja kirjoitti kuvaan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

”A word of truth that hurts for a while is better than a lie that lasts a lifetime.”

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Vaikka Roope ei ole julkaissut Saran avautumiskirjoituksen jälkeen mitään sosiaalisessa mediassa, siitä huolimatta hänen seuraajansa puolustavat siellä suosikkijuontajaa. 

Voimia Sinulle! En usko että kukaan on niin paksunahkainen, että kestäisi haavoittumatta sen myllytyksen, joka tuolla nyt on käynnistynyt, Roopen seuraaja kirjoitti. 

- Olen iloinen ettet ole lähtenyt julkiseen loanheittoon. P-pyykki pestään kotona, toinen seuraajista toteaa. 

Kannustusviestejä on sadellut kuvaan, jossa Roope poseeraa rannalla. Seiskan tietojen mukaan suosikkijuontaja on paraikaa lemmenlomalla  Belizessä Helmi-Leenan kanssa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thanks @javoleon for the pic. awesome to be back, we’ll have a great time 😍🙏🏽 #whoisthemolethough

A post shared by Roope Salminen (@roopesalminen) on

Tilaa Seiskan uutiskirje! »