Skip to main content
sara parikka

Sara Parikka äidinrakkautta uhkuvassa yhteiskuvassa kuopuksensa kanssa - miten suloista!

Salatut elämät -sarjasta tuttu Sara Parikka huolehtii sosiaalisessa mediassa yleensä lastensa anonymiteetistä. Sara ja hänen kumppaninsa Mikko Parikka julkaisevat vain kuvia, joissa heidän kahden tyttärensä kasvot eivät näy.

"Kasvottomuus" ei kuitenkaan tarkoita tunteettomuutta, sillä Saran tuorein kuva suloisen Mimosa-kuopuksensa kanssa uhkuu äidinrakkautta. Kuvaan onkin liitetty osuva ja hyvin kiteytetti kuvateksti "love" eli rakkaus. Eipä se muita sanoja tarvitsekaan.

 

L O V E

A post shared by SARA PARIKKA (@saraparikka) on

Nuori perhe on mitä ilmeisimmin sujahtanut hyvin arkeen uudessa kodissa. Parikat muuttivat viime vuoden lopulla Espoon Kurttilaan paritalon puolikkaaseen.

Salkkari-Parikat muuttivat isompaan asuntoon: hinta 369 000 euroa!

Samalla neliöitä tuli parikymmentä lisää, mikä tulee varmasti tarpeeseen kahden kasvavan tyttären kanssa. Sara on jo hehkuttanut blogissaan, että pariskunnalla on käytössään iso terassi, jonka toteutus on vielä hieman auki:

Meillä oli tarkoituksena tehdä pihalla hommia, mutta ei olla vielä päästy sinne asti ja luulen että maa on vielä aika kylmä istutuksia varten. Nämä kuvat on napattu meidän kattoterassilta ja sen suhteen ollaan alettu miettimään toteutusta. Kuvaan teille pian. Terassille paistaa ilta-aurinko ja neliöitä siellä on noin.20, eli aika iso tila kyseessä.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!