Hyppää pääsisältöön
Sara Chafak

Sara Chafak ja tyrmäävät pikkubikinikuvat: "Ota vapaapäivä ja pari hedelmää"

Seiska paljasti viime lehdessä Sara Chafakin eronneen kaikessa hiljaisuudessa pitkäaikaisesta puolisostaan, Tuomas Varesvuosta

Lue lisää: Sara Chafakin ja Tuomaksen pitkä parisuhde on loppu! Kuka on tämä mystinen miljonääri-Tony?

Viettelevät kuvat

Kaunotar on hyvin vaitonainen yksityiselämästään, eikä viitteitä eroon tai uuteen mieheen ei hänen some-tileillään nähdä. Sen sijaan Sara julkaisee itsestään mitä viettelevimpiä kuvia. Tuoreessa päivityksessä kaunotar keimailee valkoisissa bikineissä mesh-kankaisessa bolerossa.  

Hyvä veli, sinulla on koko elämä aikaa olla tyhmä. Ota vapaapäivä ja pari hedelmää. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bro, you have an entire life to be stupid. Take a day off and eat some fruits 🍍

A post shared by SC (@sarachafak) on

Ympäri maailmaa

Sara yhdistettiin jo vuosi sitten australialaiseen multimiljonääri Tony Beigiin. Parivaljakko vietti yhdessä muun muassa uudenvuoden, ja Sara kutsuu Tonya "hyväksi ystäväksi". Tony puolestaan lomaili Suomessa ensi kertaa tänä kesänä, ja Seiskan tarkkasilmäiset lukijat olivat bongasivat heidät ainakin Helsingistä ja Inkoosta. 

Tony matkustelee tiuhaan tahtiin ympäri maailmaa. Heinäkuun toisella viikolla, maanantaina 8.7 mies oli Turkissa, mistä hän lensi Lontooseen. Tonyn ei tarvitse metsästää alennuslentoja, sillä matkat taittuvat miljonäärityyliin yksityiskoneella. 

Lue myös: Salattu ero paljastui! Sara Chafak vietti kylpyläloman miljonäärin kanssa!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!