Sanna Kiiski iloitsee: syöpää sairastaneelle pojalle puhtaat paperit!

Uutiset | 15.12.2015 15:13

Mediapersoona Sanna Kiisken perhe sai iloisia joulu-uutisia. Sannan esikoinen, 4-vuotias Ben-poika sairastui syöpään marraskuussa 2013. Tänään (15.12.) Sanna hehkutti Facebookissaan pojan saneen lääkäriltä parhaan mahdollisen ilmoituksen.

Kaksi vuotta esikoisen syövän löytymisestä ja tänään saatiin jälleen puhtaat paperit. Benin Burkittissa se kaksi vuotta on nimenomaan kriittinen aikajakso ja nyt lääkäreiden mukaan sen tyyppistä syövän pirulaista ei enää pitäisi kropasta löytyä. Kolme vuotta käydään kuitenkin vielä kontrolleissa, Sanna kirjoitti.

 

 

Benin terveyteen liittyvien uutisten lisäksi Sanna iloitsee poikansa hyvin alkaneesta päiväkotiarjesta.

Ben aloitti tämän kuun alussa päiväkodin avustajan kanssa ja kaikki on mennyt sielläkin paremmin kuin hyvin. Hän on jo löytänyt sieltä myös tyttöystävän, oikeastaan kolme tyttöystävää, jotka auttavat pikkuherraa kaikessa. Yksi heistä totesi, että rakkaus syttyi heti kun he tapasivat Benin kanssa:) Voit siis kuvitella, että näiden hyvien uutisten tulvassa äidin kyynelkanavat aukesivat totaalisesti äsken kun radiosta kuului Band Aidin Do they know is Christmas.

 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!