Sanna Katajisto avautuu alastonkuvakohusta: Se oli tarkoitettu entiselle julkkispoikaystävälleni!

Uutiset | 28.10.2015 18:33
Seiska uutisoi viikko sitten näyttelijä Oskari Katajiston vaimon Sanna Katajiston lähettäneen suomalaismiljonäärille ehdottelevia viestejä ja erittäin rohkean alastonkuvan itsestään. 
 
Seiskan tavoittama Sanna Katajisto kiisti aluksi esiintyneensä bikinikuvia rohkeammissa otoksissa. Mieli kuitenkin muuttui sen jälkeen, kun Seiska kertoi saaneensa tietoa, kuinka Sanna oli lähettänyt alastonkuvan naimisissa olevalle, perheelliselle floridalaismiehelle.
 
– Hyvä luoja! Kyseessä on kuva, jonka olen viime keväänä lähettänyt entiselle julkkispoikaystävälleni. Miten helvetissä kyseinen kuva on teille päätynyt? Sanna totesi.
 

”Oskarikin flirttiviestii”

 
Hetken mietittyään Sanna myönsi olleensa yhteydessä floridalaismieheen ja lähettäneensä saman alastonkuvan yhteisen baari-illan jälkeen. Sannan mukaan myös Oskari on tietoinen asiasta.
 
– Oskari halusi itse huomauttaa, ettei luultavasti ole yhtään julkkiskaunotarta, jolle hän ei olisi laittanut viestiä ja pyytänyt lasilliselle. Olen nähnyt viestejä, joita Oskari on sortunut heikoilla hetkillä lähettämään naisille. Emme ole ajatelleet viestittelyä tai flirttailua pettämisenä. Mitään sopimatonta ei ole tapahtunut, vaikka kyseessä on hyvin intiimi kuva. 
 
Tietojemme mukaan olet kertonut floridalaismiehelle, että aiot erota Oskarista. Oletteko eroamassa?
 
– Meillä on ollut todella paljon ongelmia. Alamäkiä on ollut enemmän kuin hyviä aikoja. En voi sanoa, että yhteiselämämme, johon liittyy myös Oskarin alkoholismi, olisi helpoimmasta päästä. Olemme eroamassa Oskarin kanssa, mutta en osaa sanoa koska muutamme eri osoitteisiin. Jätän Oskarin aviomiehenä, mutta en koskaan ystävänä.
 
Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!