Vain Seiskassa!

Samuli-rakas vastaa Susanna Indrénin rajuihin syytöksiin: Päihteet tuhosivat suhteemme – ”Susannan juominen oli päivittäistä!”

Uutiset | 21.08.2019 06:22

Kuten Seiska viime viikolla uutisoi, Salatut elämät -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Susanna Indrén, 53, hakee avioeroa 26 vuotta nuoremmasta Samuli-miehestään.

Suhde on päättymässä varsin riitaisissa merkeissä, sillä Susanna syytti Samulia Seiskan haastattelussa sekä pettämisestä että Susannan luottokortin käyttämisestä luvatta jopa 40 000 euron edestä.

Lue lisää: Näyttelijä Susanna Indrénin ja Samuli-rakkaan likainen avioero: Pettämistä, päihteitä ja rikosilmoitus!

Seiska tavoitti myös Samulin kommentoimaan Susannan väitteitä.

Samulilla on hyvin erilainen näkemys avioeron syistä. Hänen mukaansa suhde kaatui Susannan päihteiden käyttöön.

– Juominen on Susannan kohdalla päivittäistä. Hän häpeää juomistaan eikä puhu siksi siitä. Minä voin sen sijaan myöntää, että olen myös juonut hänen seurassaan, kun olemme juhlineet ja pitäneet hauskaa, Samuli kertoo.

Susanna myöntää juovansa satunnaisesti.

– En käytä kuitenkaan liikaa, sillä minulla on Urho-poika. Olen äiti, joka juo silloin tällöin muutaman lasin viiniä. En juo laisinkaan, kun Urho on luonani, Susanna sanoo.

Lue myös: Susanna Indrén paljastaa totuuden, miten suhde 26 vuotta nuorempaan Samuliin alkoi - nyt likainen avioero vireillä: "En mieltänyt meitä päihteiden väärinkäyttäjiksi!"

Myöntää rahariidan

Samuli kiistää käyttäneensä Susannan luottokortteja salaa avioliiton aikana.

Lue lisää: Teki rikosilmoituksen! Näyttelijä Susanna Indrén laukoo rajuja syytöksiä Samuli-miehestään avioeroriidan keskellä: ”Samuli vei minulta 40 000 euroa!”

– En ole vienyt rakkaani rahoja, mutta olemme ajautuneet riitaan rahasta! On ollut varmasti aikoja, jolloin Susanna on maksanut enemmän menojamme. En halua kuitenkaan kommentoida tätä asiaa enempää, koska lakimiehemme selvittävät asiaa, Samuli paukauttaa.

Susanna jätti avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen huhtikuussa. Samoihin aikoihin he muuttivat myös eri osoitteisiin asumaan. Erilleen muuton jälkeen he ovat olleet satunnaisia kertoja yhteydessä toisiinsa.
Susanna jätti avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen huhtikuussa. Samoihin aikoihin he muuttivat myös eri osoitteisiin asumaan. Erilleen muuton jälkeen he ovat olleet satunnaisia kertoja yhteydessä toisiinsa.

 

Lohdutimme toisiamme

Kun Susanna päätti huhtikuussa jättää avioerohakemuksen käräjäoikeuteen, Samuli oli yhteydessä naispuoliseen tuttuunsa. Hän kiistää kuitenkaan pettäneensä Susannaa.

– Tunnen tämän naisen neljän vuoden takaa. Kävimme aikoinaan treffeillä. Minulla ei ole kuitenkaan ollut hänen kanssaan mitään intiimiä minun ja Susannan suhteen aikana. Lohdutimme toisiamme, sillä olimme molemmat eroamassa, Samuli vakuuttaa.

Lue lisää: Susanna Indrén syyttää Samuli-miestään pettämisestä ja omaisuuden viemisestä: ”Elätinkö loiseläintä suhteemme ajan?”

 

Samuli on ymmällään Susannan syytöksistä.
Samuli on ymmällään Susannan syytöksistä.

 

Asuu ystävien luona

Eron jälkeen Samuli on majaillut ystäviensä luona.

– Etsin omaa kotia, hän toteaa. 

Samuli toivoo, että voisi jatkaa Susannan kanssa ystävinä.

– Olemme olleet tekemisissä kerran–kaksi viikossa eron jälkeen, Samuli kertoo.

Lue lisää: Susanna Indrén teki rikosilmoituksen aviomiehestään - näin Samuli vastaa syytteisiin: ”En ole vienyt rakkaani rahoja!"

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!