samuli edelmann

Samuli Edelmann löysi uuden kullan: nuori salarakas Lapista – paljastavat paparazzikuvat Seiskassa!

28.05.2020 06:03

Yksi Suomen rakastetuimmista tunteiden tulkeista, laulaja-näyttelijä Samuli Edelmann, 51, on löytänyt rinnalleen rakkauden. Seiskan tietojen mukaan Samuli on heilastellut jo ainakin vuoden päivät itseään 16 vuotta nuoremman, Oulussa asuvan kaunottaren kanssa. Ouluun asettunut vaaleaverikkö on alun perin kotoisin Koillis-Lapista Savukoskelta.

Toimituksemme sai kyyhkyläisistä vihiä jo viime kesänä, mutta nyt syventyneelle suhteelle on saatu vahvistus. Seiskan paparazzi bongasi Samulin viime perjantaina poistumasta rakkaansa Oulun-asunnolta. Laulaja nousi autoonsa ja lähti ajelemaan kohti etelää.

– Pariskunta on kulkenut paljon Oulun ja Helsingin väliä. He tuntuvat asettuneen Ouluun, jossa Samuli on asustellut enemmän tai vähemmän jo puolisen vuotta, ellei kauemminkin, Seiskalle kerrotaan.

Erottuaan Laura-vaimostaan vuonna 2018 Samuli on ehtinyt heilastella myös muun muassa laulajatähti Paula Vesalan kanssa.

Lue lisää: Hurja yllätysromanssi: Samuli Edelmann ja Paula Vesala rakastuivat – salasuhde paljastui!

Lue lisää ja katso kuvat uusimmasta Seiskasta!

Tilaa Seiska tästä! 
 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!