Uutiset

Samu Haber nostettiin laajassa huumevyyhdissä tikunnokkaan – ”Totta kai harmittaa mennä kauppaan ja sporaan!”

17.02.2020 06:07

Huumerikoksesta syytetty Sunrise Avenuen solisti Samu Haber, 43, on myöntänyt käyttäneensä viime heinäkuussa Turussa 0,2 grammaa kokaiinia.

Syyttäjä on toista mieltä. Sen mukaan rokkitähti olisi hankkinut muotihuumetta Ruisrock-festivaaleilla ja jatkoilla yökerho Samppalinnassa noin viisi grammaa. Muusikko itse myöntää vain huumausaineen käyttörikoksen. Samulle luettiin syytteet Helsingin käräjäoikeudessa 30. tammikuuta.

Lue lisää: Huumekohussa ryvettynyt Samu Haber avoimena Seiskalle: Olin tyhmä, urpo ja epäkypsä!

Sitä saa mitä tilaa

Samu kiistää syyttäjän näkemyksen, että hänen syytteensä liittyisi Suomen rikoshistorian suurimpaan huumevyyhtiin, jossa pääepäiltyinä ovat Cannonballin ex-pomo Janne "Nacci" Tranberg ja liikemies Niko Ranta-aho.

Lue myös: Kokaiinista kärähtänyt Samu Haber vakuuttaa: ”Elämäni on ihan hallussa!”

Poliisin tilakuuntelussa selvisi Nikon retostelleen ”myrkyttäneensä Haberin” ja antaneensa tälle ”varmaan vitosen.” Vyyhdissä on kaikkinensa yli 50 syytettyä, ja harvaa heistä on nostettu samalla tavalla tikunnokkaan kuin Samua. Hän ei ole kuitenkaan kohtelustaan katkera.

– En koe sitä epäreiluksi. Olen ollut ihan saatanan tyhmä. Totta kai harmittaa mennä K-kauppaan ja sporaan, mutta sitä saa mitä tilaa. Jos on ihan saatanan tyhmä, niin universumilta saa sellaista palautetta kuin saatanan tyhmät saavat.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!