Samu Haber

Samu Haber kiertää keikat omalla bussilla – Helsingissä 2,5 miljoonan euron luksuskoti: Diggaan Suomesta, koska täällä on halvat verot!

30.09.2017 16:02

Vain elämää -ohjelmastakin tuttu laulaja Samu Haber julkaisee Sunrise Avenue -yhtyeensä kanssa lokakuussa uuden albumin, jonka ilmestyttyä edessä on mittava Euroopan-kiertue. Lisäksi Samu toimii neljättä kautta The Voice of Germany -ohjelman tähtivalmentajana.

Huippumallista eronnut Samu Haber rakastui: uusi kulta on tv:stä tuttu tanssijakaunotar – kuva!

– En ole oppinut puhumaan saksaa vieläkään, joten olen ihmetellyt, miten he pyytävät minua joka vuosi uudestaan. Onhan se helvetin hienoa istua suomalaisena siellä ja ymmärtää 20 prosenttia siitä, mitä muut puhuvat. Kehonkielen avulla, kättä vääntämällä ja painimalla olen pärjännyt.

Hulppea asunto Helsingin ytimessä

Samu hankki toissa kesänä Helsingin keskustassa sijaitsevasta arvokiinteistöstä 200-neliöisen asunnon, josta hän pulitti arviolta 2,5 miljoonaa euroa. Hän ei toistaiseksi haaveile asunnon ostamisesta ulkomailta.

Samu Haber ja uusi tanssijarakas Etel Röhr rakastuneina yhdessä: kähmivät toisiaan puistossa – kuvat!

– Berliinistä kannattaisi ostaa sijoitusmielessä asunto, mutta mitä enemmän olen reissannut, sitä mukavampi tänne on palata, sillä täällä ovat ystävät, omat lätkäjengit, tutut kapakat ja kesämökki. Diggaan olla Suomessa, sillä täällä on halvat verot ja hyvä sää, Samu naljailee.

Oma keikkabussi

Tuleva kiertue-elämä saa hymyn Samun huulille, sillä hän pääsee ensimmäistä kertaa matkustamaan omalla bussilla.

Kiertueelle hän ei kaipaa mukaan ystäviä tai sukulaisia.

Samu Haber julkaisi ”erovuodatuksen”: En päästä sinua elämääni enää koskaan!

– Kiertueella tapaan toimittajia ja levy-yhtiön tyyppejä, joten bussissa on ihana olla yksin ja katsoa lätkää televisiosta.

Miten olet sopeutunut matkalaukkuelämään?

– Hankkimalla helvetisti matkalaukkuja! Olen oppinut vuosien saatossa aika hyvin pakkaamaan, en ota mukaan enää törkeästi tavaraa. Kiertueella esiintymisvaatteeni menevät eri rekassa, ja minulla on keikkabussissa päällä sporttivaatteita – tai jos rehellisiä ollaan, niin verkkarit.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!