Uutiset

Samppanjaa hotelliaamiaisella! Kohupari Tiina Lymi ja Tuomas Kantelinen kuhertelivat Espanjan lämmössä – kuvat!

15.10.2018 08:28

Seiska kertoi viime viikolla, että ohjaaja-näyttelijä Tiina Lymi, 47, kuvasi uutta elokuvaansa Espanjan Fuengirolassa toissa viikolla.

Kuvausten lomassa Tiina ehti vaihtaa vapaalle rakkaansa, säveltäjä Tuomas Kantelisen, 49, kanssa.

Tiina Lymi vietti viime viikon uuden rakkaansa, säveltäjä Tuomas Kantelisen kanssa Espanjan Fuengirolassa.
Tiina Lymi vietti viime viikon uuden rakkaansa, säveltäjä Tuomas Kantelisen kanssa Espanjan Fuengirolassa.

Lue lisää: Näyttelijä-ohjaaja Tiina Lymin lemmekäs työmatka - kuherteli säveltäjärakkaansa Tuomas Kantelisen kanssa Espanjassa!

Poika mukana

Rakastavaiset viihtyivät etelän lämmössä Tiinan kouluikäisen lapsen kanssa. Tiinalla on yhdeksänvuotias poika entisen kihlattunsa, TTK-tanssija Aleksi Seppäsen kanssa. Parin kihlaus päättyi eroon vuonna 2011.

Tiina on ollut aiemmin naimisissa Tuntematon sotilas -elokuvastakin tutun näyttelijän Eero Ahon kanssa. Heillä on kaksi aikuista tytärtä.

– Minusta ei kannata yrittää maalata myyttistä kuvaa taiteilijana, joka vain ottaa miehen ja sitten kyllästyy. Kyllä erojeni taustalla on ollut oikeita, todellisia ja painavia syitä, Tiina ruoti erojaan Me Naiset -lehdessä syksyllä

– Haluan kuitenkin ajatella, että ikävilläkin asioilla on ollut jokin tarkoitus tai olen niiden myötä tullut viisaammaksi, Tiina täsmensi.

Lue myös: Vau, mikä pari! Tiina Lymi ja Tuomas Kantelinen edustivat ensimmäistä kertaa yhdessä!

Kolmiodraama

Seiska paljasti Tiinan ja Tuomaksen salasuhteen joulukuussa 2017. Tuolloin lähipiiristä kerrottiin, että Tuomas jätti pitkäaikaisen vaimonsa Tiinan takia.
Eron yhteydessä Tuomas muutti pois ex-parin yhteisestä asunnosta Helsingin Töölöstä. Uusi koti löytyi samasta kaupunginosasta, kun Tuomas asettui Tiinan tilavaan 120-neliöiseen kolmioon viime syksynä.

Näin Tiina Lymin ja Tuomas Kantelisen härski kolmiodraama syntyi - säveltäjän vaimo järkyttyi ja masentui salasuhteesta!

Työ yhdistää

Tiinaa ja Tuomasta yhdistää työ elokuvamaailmassa.

Tuomas on ansioitunut nimenomaan elokuvamusiikin säveltäjänä. Hänet on palkittu 1990-luvun lopulla Jussi-palkinnoilla Olli Saarelan elokuvista Lunastus ja Rukajärven tie. Tiina taas tunnetaan pitkän linjan näyttelijänä ennen menestyksestä uraansa elokuvaohjaajana.

Rantaleikit paljastivat Tiinan olevan sporttisessa kunnossa.
Rantaleikit paljastivat Tiinan olevan sporttisessa kunnossa.

Lue myös: Naimisissa oleva säveltäjä Tuomas Kantelinen muutti avoliittoon Tiina Lymin kanssa: täällä he nyt asuvat – kuva!

Tiina asui kuvausten ajan neljän tähden IPV Palace & Spa -hotellissa, vain muutaman kilometrin päässä Fuengirolan keskustasta.

Hotellin aamupalalla tarjoiltiin samppanjaa, ja terassilta on näkymä merelle, joten parilla oli hulppeat olosuhteet.

Suosikkinäyttelijä innostui punnertamaan ja lankuttamaan rannalla.
Suosikkinäyttelijä innostui punnertamaan ja lankuttamaan rannalla.

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto, Seiskan lukija ja MVPHOTOS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!