Hyppää pääsisältöön
Sampo Kaulanen uusi vihkivalansa Minttu-vaimonsa kanssa.

Sampo ja Minttu Kaulanen uusivat vihkivalansa: ”Tiedän, että se on kaikkien mielestä hullua ja tyhmää!” Hulvaton kuva uusintahäistä!

Kyläkauppias Sampo Kaulasen, 39, ja hänen vaimonsa Michele ”Minttu” Murphy-Kaulasen, 38, elämää seurataan Dplay-palvelussa alkavassa Lapin Sampo ja kauppiaan rouva -sarjassa. He matkustavat sarjan toisella tuotantokaudella juhlistamaan 6-vuotishääpäiväänsä Norjaan, missä Sampo yllättää vaimonsa kosimalla tätä uudemman kerran.

– Olin toivonut jo pitkään, että voisimme uusia vihkivalamme. Tiedän, että se on kaikkien mielestä hullua ja tyhmää, Minttu toteaa.

Lue myös: Sampo Kaulasen Minttu-vaimon tissivahinko Karibialla: ”Rintani paljastuivat kesken surffauksen” – railakkaat kuvat!

Kaulaset toteuttivat toiveen, kun he matkustivat viime keväänä Yhdysvaltoihin.

– Unelmoin ihanista häistä, mutta menin kuitenkin naimisiin Elviksen vihkimänä syöden hodareita ja päässäni oli 2000-luvun alun koristeet, Minttu naurahtaa.

– Jenkeissä joutui tinkimään vähän hääbudjetista, koska pelkkä aamupala maksoi 110 euroa. Se oli loputonta rahanmenoa, kun oli isolla porukalla liikenteessä, Sampo kertoo.

Minttu ja Sampo uusivat vihkivalansa aitoon lasvegasilaiseen tapaan seremoniamestarina itse ”Elvis”.
Minttu ja Sampo uusivat vihkivalansa aitoon lasvegasilaiseen tapaan seremoniamestarina itse ”Elvis”.

 

Lue myös: Katso huiman vauhdikkaat kuvat Minttu ja Sampo Kaulasen Karibian-lomalta: rantahierontaa, liikuntaa, vesileikkejä ja nautiskelua!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Timo Korhonen ja Discovery

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!