Sampo ja Minttu Kaulanen saivat oman ohjelman.

Sampo ja Minttu Kaulanen kuittailevat Vesa Keskiselle: ”Sampolla on vielä silmäpussit leikkaamatta – ja minulla omat rinnat!”

12.10.2017 08:30

Sampo ja Minttu Kaulasen pyörittämä Jounin kauppa pääsi tällä viikolla televisio-tähdeksi. TV5:llä alkoi tiistaina (10.10.) Lapin Sampo ja kauppiaan rouva -reality, jossa kurkistetaan pariskunnan ja kaupan arkeen Ylläksen nietosten keskellä.

Sampo ja Minttu Kaulanen puhuvat avoimesti lastensa kuullen: Seksiä myöten kaikki käsitellään!

Ohjelmaidea kuulostaa hämmentävän tutulta: toimelias kyläkauppias, tummahipiäinen vaimo ja arjen värikkäät tapahtumat ovat olleet myös Tuurin kyläkauppiaan Vesa Keskisen elämästä ja kaupasta kertovien realityjen elementtejä.

Sanavalmiin Sammon mielestä hänen ohjelmansa ei varmuudella ole samanlainen kuin Pohjanmaan lakeuksilla kuvattu Tuurin kyläkauppias.

– En tiedä, onko meidän sarjamme parempi, mutta ainakin erilainen. Luulen, että mie olen ainakin ulosannissa Vesaa notkeampi, Sampo lähettää virnuillen terveisensä Vesa Keskiselle:

– Ja minä taas luulen, että puolisona minulta taittuu suomen kieli hivenen Janea paremmin, Minttu piikittelee Vesan brassivaimoa.

Sitten Kaulaset suorastaan innostuvat. He myöntävät, että Vesalla ja Janella menee taloudellisesti heitä paremmin, mutta:

– Se taas tarkoittaa, että heillä on myös enemmän varaa korjailla itseään.

Sampo Kaulanen hehkuttaa vaimonsa vartaloa: Ei vedä överiksi kaikkien itujuttujen kanssa!

– Sinullakin on Sampo vielä silmäpussit leikkaamatta. Ja minullakin vielä omat rinnat ja nenä! Minttu hohottaa.

Lue lisää Sampo Kaulasen ja Vesa Keskisen väleistä torstaina (12.10.) ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!