Sampo Kaulasen kaahailuvideosta öky-Porschella nousi äläkkä - kertoo nyt, mistä töppäyksessä oli kyse: "Olisi pitänyt selittää homma tarkemmin!"

Uutiset | 13.02.2019 14:29

Kyläkauppias Sampo Kaulanen nousi viime viikolla otsikoihin Snapchatissa julkaisemansa videon takia.

Iltalehti uutisoi viime viikon tiistaina, että Kaulanen, 39, julkaisi palvelussa videon, jossa hän ajoi Porschella peräti 139 kilometrin tuntinopeudella samalla, kun kuvasi kännykällä videota ja taustalla soi AC/DC-yhtyeen Thunderstruck-kappale. Kännykän käyttäminen ja sillä kuvaaminen lain mukaan kiellettyä.

Lue myös: Sampo Kaulanen paljastaa: Saan tuhansia euroja somekuvista – ”Kieltäydyn useista kampanjoista viikoittain!”

Sampo kommentoi pienimuotoista kohua ja kaahaamisensa syitä nyt tuoreessa blogikirjoituksessaan.

- Välillä tulee pistettyä todella harkitsemattomia asioita someen ja sitä kautta järjestän itseni ylimääräisiin ongelmiin. Viimeisin oli tämä minun autolla ”kaahailu”. Kuten jo aiemmin mainitsin, me tehdään myös YouTube-videoita (Jounin Kaupan sosiaaliseen mediaan, toim.huom.), Sampo kirjoittaa.

- Ollaan kuvattu ja kuvataan mm. autolla ajamista radalla. Tässä lähettyvillä on Porschen ajorata ja sieltä tulee makeaa pätkää mahdollisesti jo tällä viikolla meidän Tubeen. Tästä syystä laitoinkin jo tiiseriä Snapchattiin ja se uutisoitiin, että rikon lakia kaahailemalla.

Sampo suhtautuu töppäykseensä nöyrästi ja katuen.

- No, tämä oli omaa tyhmyyttä, että menin sen laittamaan nettiin ja olisi pitänyt selittää homma tarkemmin, mutta kaikesta oppii, Sampo kirjoittaa blogissa.

Kirja tulossa

Seiska uutisoi eilen, että Sampo Kaulasesta ollaan parhaillaan tekemässä kirjaa. Elämäkertahenkisen teoksen kirjoittaa timittaja-käsikirjoittaja Riku Siivonen ja kirjan on tarkoitus ilmestyä syksyllä.

- Minulla ei ole vielä harmainta hajuakaan, millainen siitä kirjasta meinataan tehdä. Joka tapauksessa se on eräänlainen välitilinpäätös tähänastisesta elämästä. Lataan Rikulle kaiken, mitä mieleen tulee, ja sitten katsotaan, mitä siitä saa aikaan, Sampo sanoi Seiskalle.

Lue lisää: Jymy-yllätys: Sampo Kaulasesta elämäkerta - ""Lataan kaiken, mitä mieleen tulee!"

- Se on vähän kuin elämäkerta 40 ensimmäisestä vuodesta. Siinä käydään läpi kaikki adhd:stä lähtien ja sitäkin, että miten tätä paskaa pyöritetään käytännössä.

LUE SAMPON KOKO BLOGIPÄIVITYS TÄÄLTÄ!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!