Hyppää pääsisältöön
Sampo ja Minttu Kaulanen

Sampo Kaulasen Minttu-vaimo paljastaa blogissaan pariskunnan harrastavan nakukylpylöitä: "Me ollaan molemmat hyvin sinut itsemme kanssa"

Selviytyjät-voittaja ja kyläkauppias Sampo Kaulanen viihtyy Minttu-vaimonsa Kauppiaanrouva-blogin mukaan alasti.

Nyt kun hiukset ylitti uutiskynnyksen tällä viikolla, niin sama jatkaa ”ällölinjalla”. Ällölinjalla, ai miten niin? No siis enhän mä voinut kuuna kummajaisena kuvitella että yhdet hiivatin letit saa aikaan niin suuren tunnemyrskyn! 

LUE LISÄÄ: SAMPO KAULASEN MINTTU-VAIMOSTA TULI BLONDI – PÄIVITTELEE OMAA HIUSLAATUAAN: ”OMASTA MIELESTÄ MUISTUTTAA HÄPYKARVOITUSTA”

Ja mikä se ”ällölinjan jatkumo” on? No kuulkaa ihanat blogiseuraajani, me käytiin tänään NAKUKYLPYLÄSSÄ! Ou mai gaad! Voi vain kuvitella sen hengen haukkomisten sinfonian. :) Ja miettikää, tää ei ole edes ensimmäinen kerta. Viimeksi käytiin Berliinissä.

"Seksuaalisuus on täällä ihan ok"

Pariskunta lomailee parhaillaan Amsterdamissa.

Minttu kertoo pariskunnan päätyneen "nakukylpylöihin" siitä syystä, että ne ovat usein siistimpiä ja puhtaampia kuin lapsiperheille tarkoitetut paikat. Hän ja Sampo ovat kuulemma molemmat hyvin sinut itsensä kanssa, eikä nudistipaikoissa tuijoteta tai arvostella alastomia vartaloita.

LUE MYÖS: SAMPO KAULANEN HEHKUTTAA VAIMONSA VARTALOA: EI VEDÄ ÖVERIKSI KAIKKIEN ITUJUTTUJEN KANSSA!

Seksuaalisuus on täällä ihan ookoo. Juu ja osa tekee sitä työkseen, mut se ei suinkaan ole multa pois. Ainakaan tietääkseni ;) win wink.

Lue Mintun koko postaus täältä.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!