fbq
Uutiset
23.04.2018 13:32
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Seiskan arkisto
Sampo Kaulanen avautuu blogissa.
Sampo Kaulaselta raju avautuminen blogissa – pelkäsi menettävän vaimonsa Selviytyjät-kisan aikana!
Uutiset
23.04.2018 13:32
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Seiskan arkisto

Sunnuntaina (22.4.) Selviytyjät-ohjelman jaksossa mukana olevat kilpailijat saivat kotiväeltään kirjeet saarelle. Kyläkauppias Sampo Kaulanen romahti saatuaan kirjeen vaimoltaan Michele ”Minttu” Murphy-Kaulaselta.

Lue myös: Selviytyjät-menestyksellä selkeä vaikutus Sampo Kaulasen ja Michele-vaimon arkeen: ”Se on yksi syy, miksi olemme vältelleet kissanristiäisiä!”

Nyt Sampo avaa blogissaan tuntemuksiaan saamastaan kirjeestä ja vaimonsa erikoisesta luonteesta, joka johti Sampon romahtamiseen kirjeen saatuaan.

Huomionkipeä vaimo

Sampo kertoo, että hän kaipaili perhettään kilpailun aikana, ja hänellä oli jatkuvasti huoli vaimostaan. Sampon mukaan Minttu on huomionkipeä ja heidän perheessä välittämistä pitää ilmaista useita kertoja päivässä.

Joskus tämä tuottaa minulle haasteita, koska väsyneenä tai reissussa sitä haluaa vain vetäytyä peiton alle ilman sen kummempia lepertelyjä. No, jos vaimoni ei saa huomiota vaikka se sitten johtuisikin väsymyksestä, hän alkaa oireilemaan, Sampo kertoo blogissaan.

Lue myös: Huhhuh, Sampo Kaulanen käskytti Michelen nukkumaan kesken Venla-illan, kännäsi loppuyön ilman vaimoa – kuvat!

Sampo ja Minttu Kultainen Venla -gaalassa.
Sampo ja Minttu Kultainen Venla -gaalassa.

Huomionhakuisuus tarttui

Sampon mukaan huomiohakuisuus on tarttunut myös häneen, jolloin Sampo edellyttää samaa myös vaimoltaan. Siitä syystä Sampo ei ilahtunut kirjeen sisällöstä, jossa Minttu muun muassa kertoi Sampolle, että heidän nelivuotias lapsensa luulee isänsä kuolleen, kun tätä ei näy kotona.

Sampon mukaan kirjeen sisältö oli hengetöntä, jossa rakkaus loisti poissaolollaan.

Olisin halunnut vain kuulla hieman “ylistys” sanoja että kuinka perheelläni ja vaimollani on ikävä minua. Se olisi tuonut voimaa minulle keskittyä pelkkään peliin, koska sitä vartenhan siellä oltiin. Voittamassa, Sampo kirjoittaa.

Lue myös: Selviytyjistä tutun Sampo Kaulasen jättipaljastus: Kuvaamme tv-sarjaa kesällä Yhdysvalloissa!

Avioliitto ohi?

Kirjeen lukemisen jälkeen Sampo ehti jo epäillä, että hänen avioliittonsa ohi.

En ollu enää varma että onko mulla vaimoa kun tulen takaisin ja mikähän on pelin nimi.

Sampon palattua kuvausreissulta takaisin Suomeen, pariskunta on käynyt asian keskenään läpi. Sampon mukaan Minttu on myöntänyt, että hänellä oli miehensä poissaolon aikana huoli siitä, ettei Sampo enää rakastaisi häntä, kun palaa takaisin. Minttu oli pelännyt, että Sampo rakastuisi johonkin toiseen kilpailun aikana, ja se näkyi Mintun kirjoittamassa kirjeessä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »