Hyppää pääsisältöön
Sampo ja Minttu Kaulasen lapsiluku on täynnä.

Sampo Kaulanen vakuuttaa: Lapsilukumme on täynnä – ”Nelivuotias kotona muistuttaa, että ei lisää lapsia!”

Selviytyjät Suomi -ohjelman voittanut kyläkauppias Sampo Kaulanen paljasti viime viikolla Seiskan haastattelussa, että hän meinaa toteuttaa Minttu-vaimonsa kanssa pitkäaikaisen haaveen ja muuttaa vuodeksi pois Suomesta.

Lue lisää: Selviytyjät-voittaja Sampo Kaulasen yllättävä päätös: Muutamme pois Suomesta!

Irtioton tarpeessa Sampo onkin, sillä hän kertoi myös Seiskalle kärsivänsä uupumuksesta ja unettomuudesta, koska tekee taukoamatta töitä, eikä malta pysyä paikoillaan.

Lue lisää: Paha uupumus ja unettomuus riivaa Selviytyjät-voittaja Sampo Kaulasta – ”Tällä hetkellä on semi-burnout päällä!”

Lapsiluku täynnä

Sampo ja hänen Minttu-vaimonsa juhlivat juuri 6-vuotishääpäiväänsä. Pariskunnan avioliitto on hieman tavanomaisesta poikkeava, sillä Minttu asuu puolet ajastaan Tampereella.

– On välillä hyvä olla erossa, sillä näillä vuosikymmenillä molemmat kaipaavat omaa aikaa. Jos olisimme aina yhdessä, olisimme varmaan eronneet. Jotenkin on vaikea kuvitella, että olisimme samojen seinien sisällä koko ajan.

Lue myös: Michele Murphy-Kaulanen avautuu Selviytyjät-huumasta blogissaan: Vuoden rutistus ohi - lensi yksin "määmatkalle"!

Parilla on yhteinen tytär, lisäksi Mintulla on kaksi lasta edellisestä liitosta ja Sampolla yksi.

– Lapsiluku on todellakin täynnä, voisin käydä ottamassa triplakastraation. Meillä on tällä hetkellä nelivuotias uhmaikäinen kotona, mikä muistuttaa, että ei lisää lapsia, Sampo nauraa.


Teksti:
Katja Lintunen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!