Kaupallinen yhteistyö

Herbamare
Sampo Kaulasen kasvislasagne

Sampo Kaulanen taikoi perheelleen herkullisen kasvislasagnen: "Muokkasin reseptiä meidän perheen makuun" - kuvat!

11.04.2019 10:32

Kyläkauppias Sampo Kaulanen antaa tuoreessa blogipäivityksessään vinkin kaikille, jotka pohtivat klassista kysymyst: mitä tänään syötäisiin?

- Mitä tänään syötäisiin? Jotain helppoa, nopeahkoa, edullista ja kaikille sopivaa! Tällainen ihmettely on meidän perheen jokapäiväinen ongelma. Minulle lankeaa useasti ”keittiövuoro” ja meinaan turhautua useasti siihen, etten keksi tarpeeksi yksinkertaista ja maittavaa sapuskaa pöytään, mikä kelpaisi kaikille, Sampo kirjoittaa.

Sampo paljastaa blogissaan herkullisen kasvislasagnen reseptin, jonka hän löysi netistä ja muokkasi reseptiä vielä oman perheensä makuun sopivaksi. Hän korvasi osan reseptin aineksista Herbamaren tuotteilla.

- Aikani etsittyäni löysin ”Paras Vegelasagne”-ohjeen, jonka muokkasin meidän perheen makuun sopivaksi. Olen hankkinut maustekaappiini Herbamaren yrttimerisuolaseoksen ja halusin korvata sillä tämän reseptin mausteet.

- Alkuperäisessä reseptissä käytettiin myös valkoviiniä, mutta kun olen alkoholista luopunut, korvasin sen Herbamaren kasvisliemellä.

Kaulasen perhe tuntui olevan Sampon tekemään kasvislasagneen erittäin tyytyväinen.

- Lopputulos oli aivan mahtava ja ruoka maistui koko perheelle, Sampo ilakoi blogissaan.

Lue Sampon kasvislasagnen resepti Sampon blogista!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!