Kaupallinen yhteistyö

Fiorissimo
Fiorissimo

Sampo Kaulanen löysi täydellisen kuohuviinin perheensä ylioppilasjuhliin - "Yhdellä kuoharilla juhlat läpi"

17.05.2019 10:51

Sampo Kaulasen vaimon Michele Murphy-Kaulasen esikoistytär Jasmin saa pian valkolakin, kun hän pääsee ylioppilaaksi 1. kesäkuuta.

Kaulasten yo-juhlavalmistelut alkavat olla vahvassa vauhdissa, mutta ainakin yksi asia alkaa juhlien suhteen olla jo hoidettu ja päätetty. Sampo kertoo tuoreessa blogipäivityksessään, että perhe löysi täydellisen kuohuviinin Jasminin tuleviin ylioppilasjuhliin.

Kun Sampo viime viikonloppuna valmisteli kasvispainotteista ateriaa äitienpäivän kunniaksi, sai hän idean, että sen ohessa tarjoiltaisiin proseccoa ruokajuomaksi.

- Fiorissimo Prosecco hyppäsi raikkaan ja aurinkoisen etikettinsä puolesta esille Alkon hyllyltä. Kaunis kuvioitu pullo oli erittäin edustava vaimoa juhlistamaan, joten valinta oli ulkoasun puolesta hyvin helppo. Vähän viettelevä, mutta silti tyylikäs pullo sopi kuin nenä päähän aika klassiseen kattaukseen, Sampo kirjoittaa blogissaan.

Fiorissimo

Ulkonäön lisäksi myös proseccon maku oli täydellinen.

- Meillä oli valkosipulietanat alkuruokana ja pääruoaksi kukkakaalisosekeitto. Fiorissimo Prosecco oli loistava! Ihanan kevyt ja sopivan kuiva. Huomasimme jälkiruokakakun tullessa pöytään sen sopivan myös keveytensä puolesta ihanan suklaisen kakun kaveriksi. Käytännössä siis aivan koko menu sai kaverikseen tämän ihanan prosecco-kuoharin, Sampo hehkuttaa.

Tämän jälkeen valinta Jasminin yo-juhlien juomaksi oli helppo tehdä.

- Epäilen, että meidän neidin ylioppilasjuhlien juoma on tämän myötä löytynyt! Ei tarvita laajaa kirjoa eri lajeja, vaan voidaan yhdellä hyvällä kuoharilla mennä juhlat läpi, koska juoma on niin monikäyttöinen.

Lue Sampon blogipäivitys kokonaisuudessaan tästä linkistä!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Sampo Kaulanen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!