Sampo Kaulanen hälytettiin Selviytyjiin – Minttu-vaimo jäi lapsen kanssa kotiin: Aion karata ulkomaille!

Uutiset | 09.07.2017 12:57

Kyläkauppias Sampo Kaulasen vaimo Michelle ”Minttu” Murphy-Kaulanen nauttii kesästä ilman miestään, joka osallistuu Filippiineillä kuvattavaan Selviytyjät Suomi -sarjaan.

Kyläkauppias Sampo Kaulanen otti tv-työn vastaan vain kolme päivää ennen reissuun lähtemistä. Hänen vaimonsa Michelle jäi hoitamaan arkea koti-Suomeen.

Sampo Kaulanen hehkuttaa vaimonsa vartaloa: Ei vedä överiksi kaikkien itujuttujen kanssa!

– Haluatko rehellinen vastauksen, miten arki on sujunut ilman Sampoa? Hän on ollut nyt poissa kaksi ja puoli viikkoa. Sinä aikana päälleni on kaatunut hänen työnsä kyläkauppiaana, sosiaalisesta mediasta huolehtiminen ja omat työni. Uskon, että ilman lapsia pääni olisi räjähtänyt. Kun hän palaa takaisin Suomen kamaralle, tiputan avaimet ja lasten kelakortit hänen kouraan ja karkaan itse ulkomaille. Perhe saa lähteä mukaan, jos haluaa, Michelle toteaa.

Kaipaan Sampon apua

Pariskunnan yhteinen Rianna-tytär on vielä sen ikäinen, ettei tajua isän olevan poissa. Minttu on yrittänyt selittää 3-vuotiaalle tyttärelleen, että isä on reissussa.

Minttu jäi lasten kanssa kotiin, kun Sampo lähti kuvaamaan tv-sarjaa.

– En olisi selvinnyt tästä koko paletista ilman minun ja Sampon vanhempia, jotka ovat auttaneet minua lastenhoidossa. Jos minua olisi kysytty mukaan ohjelmaan, Sampo ei olisi päästänyt, sillä hän ei olisi pystynyt huolehtimaan arjesta yksin. Kun olin hiljattain lomalla Espanjassa parhaan ystäväni kanssa, hän soitti minulle koko ajan ja kysyi neuvoja. Olemme tottuneet olemaan erossa pitkiä aikoja, joten ikävä ei ole päässyt iskemään. Enemmän olen kaivannut apua arjessa.

Sampo Kaulanen kamppailee mielenterveydestään: Pelkään jääväni uudelleen lääkekoukkuun!

Minttu uskoo miehensä mahdollisuuksiin Selviytyjissä. Sampo on Mintun mielestä hyvin kilpailuhenkinen mutta saattaa ärsyttää muita kilpailijoita, koska on luonteeltaan erakko.

– Suomen ainoa Selviytyjät-sarjan voittaja sanoi lehtihaastattelussa, että pitää olla mahdollisimman hajuton ja mauton, jotta pärjää kilpailussa pitkälle. Sitä Sampo on oikeassa elämässä.

Suodatin puuttuu

Ensi syksynä TV5:llä alkaa Lapin Sampo ja kauppiaan rouva -sarja, joka kertoo Kaulasten arjesta. Toistaiseksi Minttu ei ole halunnut nähdä yhtään jaksoa ennakkoon.

– Minulla on pieni pelko siitä, millainen kuva minusta annetaan ohjelman kautta. Tiedän, että lauon suoria mielipiteitä, sillä minulla ei ole minkäänlaista suodatinta. Myös lapset tietävät, että olen suora suustani.

Teksti:Petri Vuotilainen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!