fbq
Uutiset
18.08.2019 07:58
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto
Sampo Kaulanen
Sampo Kaulanen ei uusinut Metallica-känniään Tankavaaran kullanhuuhdontakisassa – lähti kotiin ennen iltabileitä: ”Minulla on etsiskelevä olo itseni suhteen!”
Uutiset
18.08.2019 07:58
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto

Kullanhuuhdontakilpailuun osallistunut Sampo Kaulanen on ottanut opikseen kesän sekoiluistaan.

Sampo on ollut kohuotsikoissa humalakäyttäytymisensä takia. Heinäkuussa hän oli Metallican konsertissa vaimonsa Mintun kanssa, mutta Sampon tukevan humalan takia heidän konserttimatkansa tyssäsi kesken.

Lue myös: Sampo Kaulasen retki Metallican konserttiin ei mennyt nappiin - otti tukevan humalan ja keikka jäi näkemättä: "Oli lähellä, etten joutunut putkaan!"

Lue myös: Sokkikuvat Sampo Kaulasen Metallica-känneistä! Kyläkauppiaalta selitys örvellykselleen: ”Olen sen verran impulsiivinen ja vilkasluonteinen!”

Toissa viikolla Tankavaarassa järjestettyyn kullanhuuhdontakilpailuun osallistunut Sampo on hillinnyt alkoholinkäyttöään Metallica-sekoilunsa jälkeen. Hän piti hauskaa kilpailussa, mutta ei osallistunut iltajuhliin.

– Siellä oli tanssiteltat ja varmasti jonkinlaiset juhlat. Itse en jäänyt paikalle, vaan lähdin kotiin kilpailun jälkeen, Sampo kertoi Seiskalle.

Lue myös: Sampo Kaulanen osallistui hauskaan kilpailuun - sai rahanarvoisen muiston: Ei kannata kuitenkaan luopua päivätyöstä!

Sampo on tehnyt kesän tapahtumien jäljiltä syvällistä itsetutkistelua ja rauhoittunut suurten kysymysten ääreen.

– Voin tällä hetkellä ihan hyvin. Minulla on sellainen etsiskelevä olo itseni suhteen, että mitä teen, kuka oikein olen.