Skip to main content
Katso kuvat!
Sami Yaffa

Sami Yaffa ja Meeri Koutaniemi naimisiin syyskuussa: umpirakastuneina sormusostoksilla – kuva!

Hanoi Rocksista maineeseen noussut rokkarilegenda Sami Yaffa, 53, ja valokuvaaja Meeri Koutaniemi, 29, nähtiin viime viikolla Kuusamon Koru ja kello -liikkeessä sormusostoksilla. Meeri on kotoisin Kuusamosta, jossa pariskunta myös kihlautui joulupäivänä.

Sami kertoi Me Naiset -lehdelle kosineensa rakastaan alastomana avannon reunalla. Ilmeisesti rakastavaiset etsivät vihkisormuksia, sillä he menevät naimisiin syyskuun alussa Mallorcalla, missä Samilla on ollut asunto jo vuosia

Sami Yaffa

Facebook yhdisti

Me Naisten yhteishaastattelussa Sami ja Meeri kertoivat tavanneensa, kun Sami laittoi Meerille viestiä Facebookissa töiden takia. Se oli rakkautta ensiklikkauksella.

Sami on ollut naimisissa kaksi kertaa aiemmin, mutta kertoi samaisessa yhteishaastattelussa tuntevansa, että haluaa vasta nyt ensimmäistä kertaa oikeasti naimisiin.

Pariskunnan Kuusamosta bonganneet Seiskan lukijatkin näkivät jo kaukaa, että nyt on tosi kyseessä.

– He vaikuttivat umpirakastuneilta, Seiskalle kerrotaan.

Sitä tarina ei kuitenkaan kerro, löytyivätkö sopivat vihkisormukset vielä tällä ostosreissulla.

Työskentelevät yhdessä

Sami ja Meeri matkustavat molemmat työnsä vuoksi suurimman osan vuodesta. Sami soittaa jatkuvasti keikkaa Michael Monroen bändissä, ja arvostettu valokuvaaja Meeri puolestaan kokoaa näyttelyä El Salvadorin naisvangeista ja kirjoittaa tietokirjaa tyttöjen ympärileikkauksista.

Pariskunta myös puuhaa yhdessä joulukuussa ilmestyvää Sami Yaffan Maailma -kirjaa.
 


Teksti:
Sami Sinokki
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!