Jenni ja Sami

Sami Kuronen ja Jenni Alexandrova karanteeniin yhteisen Teneriffan-loman jälkeen: "Toivottavasti saamme ruokaa kotiin!"

13.03.2020 15:13

Sami Kuronen, 46, ja Jenni Alexandrova, 39, joutuvat pysyttelemään kotioloissa palattuaan Suomeen yhteiseltä Kanarian-matkalta. Jenni ilmoitti karanteeniin joutumisesta Instagramissa.

Loman viimeinen päivä menossa. Tänään varmistui, että joudun kahden viikon kotikaranteeniin johtuen tuoreista suosituksista. 

Tilasin just kauppakassista safkaa kotiin, koska jääkaapissa on tietenkin näin loman jälkeen vain valot. Kaksi viikkoa neljän seinän sisällä -ihmiskoe alkakoon.

"Toivottavasti saamme ruokaa kotiin!"

Myös Sami teki Instagram-päivityksen aiheesta. Hän oli huolissaan siitä, että riittääkö kaupassa ruokaa kun he palaavat Suomeen.

Monenlaista on viime päivinä pyörinyt päässä ja viimeisimpänä pakkaa sekoitti juuri tullut tieto kahden viikon karanteenista! Huomenna olisi tämän hetken tiedon mukaan tarkoitus palata lomalta, mutta kiristyneiden koronasuositusten johdosta joudumme välttelemään ihmiskontaktia seuraavat 14 vrk!

Lisäksi jännitetään saadaanko lauantai-iltana mistään ruokaa koti-arestin ajaksi! Nyt pyöritellään muutama päivä pestyjä peukaloita ja toivotaan tilanteen mahdollisimman pikaista rauhoittumista! Elämme mielenkiintoisia aikoja... 
 

Hankala tilanne

Sami ja Jenni juontavat yhdessä Radio Aallon aamulähetystä, ja karanteenin takia lähetys voi olla hankala toteuttaa.

Huomenna olisi tämän hetken tiedon mukaan tarkoitus palata lomalta, mutta kiristyneiden koronasuositusten johdosta joudumme välttelemään ihmiskontaktia seuraavat 14 vrk, Sami kirjoitti Instagramissa.

Lukijan bongaus 

Seiskan lukija bongasi Samin ja Jennin jo lentokentällä.

– He kävivät ostoksilla tax free -myymälässä ja sen jälkeen menivät viinilasilliselle.

Lentokoneessa seurue istui lähekkäin muutaman penkkirivin päässä toisistaan.

– Jenni ja Sami menivät jopa vessajonoon yhdessä, lennolla mukana ollut silminnäkijä naurahtaa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Monica Ollas
Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!